Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

GLUTEN FREE & YEAST FREE PIZZA RECIPE – GLUTEENITON & HIIVATON PIZZA RESEPTI

Täydellisen gluteenittoman pizzan valmistaminen on joskus ollut kiven takana siksi, että vielä muutama vuosi sitten Suomesta ei löytynyt reseptiin sopivia laadukkaita ja maukkaita aineksia. Gluteenittomia jauhoseoksia on ollut markkinoilla pitkään, mutta niiden avulla ei pizzasta ole tullut kovin kummoista. 

Gluteenittomuus ei ole ainoa vaatimukseni pizzalle, vaan toinen asia jota elimistöni ei siedä on hiiva. Nämä kaksi eivät ole helpoin yhdistelmä, mutta nyt olen viimein löytänyt pulmaan ratkaisun.

Now I am finally sharing it: my best Gluten-Free & Yeast-Free Pizza Recipe! This pizza is my favorite one and it fits for fitness people so very well! There is no gluten, yeast or any fats on the pizza base at all. You can fill the pizza just the way you like or use my favorite filling I am also sharing below. You must try it – you will love it! 

Myllärin -tuoteperheen ihastuttava Kaurajauho on ollut minulle todellinen Taivaan Lahja. Tämän ihanuuden avulla olen onnistunut kehittämään täy…

Hyvässä kunnossa - sisältä ja ulkoa!

Kun ihminen voi hyvin, on vahva, virkeä ja tasapainossa, siirtyvät nämä ominaisuudet paljon muuhunkin elämässä: jaksaa innostua työstä, aloittaa uusia projekteja tarmokkaasti, keksiä uusia asioita ja tehdä mukavia asioita ystävien ja kumppanin kanssa. 

Pysyvästi terveen elämäntavan luomisessa pitää olla ajatus mukana. Samalla tavalla kuin keho tarvitsee harjoitusta ollakseen terve, kestävä ja vahva, myös mentaaliset lihakset tarvitsevat treeniä. On siis hyvä keskittyä sisäiseen hyvinvointiin ja stressinhallintaan, omaan asenteeseen sekä tutkiskella omia tasapainoa luovia rutiineja. 

Painonhallinta ja liikunta

Pohdittavaksi: 

1. Treenaanko, koska rakastan itseäni, vai koska olen tyytymätön itseeni?

2. Miten voin tehdä harjoittelusta hauskaa ja nautinnollista? Millaisesta liikunnasta minä oikeasti pidän?

3. Miten voin muuttaa arkeani aktiivisemmaksi?

4. Milloin olen iloisin ja rennoin?

5. Mitä voin tehdä, jotta saan näitä asioita enemmän elämääni?

Asenne ratkaisee

Jos sinusta tuntuu, että teet uhrauksen joka kerta kun lähdet salille tai kun valitset terveellistä ruokaa, on helppo ajautua oravanpyörään ja lopulta sabotoida itseään. Totuus on, että vasta kun ajattelee jokaista treeni kertaa ja jokaista terveellistä valintaa pienenä rakkaudentekona itseään kohtaan, saavuttaa pysyvän ja terveellisen elämänmuutoksen. Älä siis treenaa vain muuttaaksesi vartaloasi tai koska sinun pitää kompensoida elämän muita nautintoja. Tee treenistä ja ennen kaikkea aktiivisesta elämäntyylistä oma elämäntapasi. Fyysiset muutokset - jos juuri ne motivoivat sinua - tulevat kaupan päälle! Kun voit hyvin sisäisesti, se näkyy myös ulos!

Aktiivinen elämä osana painonhallintaa

Rohkene kieltäytyä vaa´asta

Kun tavoitteena on terveys, on virhe keskittyä pelkästään painoon. Rohkene kieltäytyä puntarista! Minulle vaaka oli nuorempana ongelma: se muutti nopeasti lukuineen korvieni väliin asumaan! Kävin vaa´alla joka ikinen aamu ja ahdistuin jos lukema näytti enemmän kuin edellisenä aamuna. Ahdistukseni kasvoi lopulta niin suureksi, että se vaikutti koko loppu päivääni. Vanhemmiten opin ymmärtämään, että paino ei määritä kehoani niin kuin olin ajatellut, eikä se todellakaan määritä minua ihmisenä. 

Paino kertoo hyvin vähän terveydestä ja treeniedistyksestä kokonaisuudessaan. Kannattaa mieluummin mitata asioita, jotka ovat tärkeitä todellisen hyvinvoinnin kannalta:

1. Miten terve olen?
2.  Miten energinen ja tarmokas olen: miten innostun ja jaksan arjessa?
3. Miten iloinen olen ja miten monta kertaa päivässä nauran?
4. Olenko ulkoiselta olemukseltani vahva ja ryhdikäs?
5. Miten rauhalliseksi, rentoutuneeksi ja tasapainoiseksi itseni tunnen?
6. Miten nukun öisin?
7. Millaiselta kehoni tuntuu kun herään aamuisin?

Luot itse oman onnesi

Olen tehnyt valtasi töitä päästäkseni tähän pisteeseen, jossa nyt olen. Aloitin työnteon 13-vuotiaana. Tein neljää työtä yläasteen ohessa säästääkseni rahaa opintoihin. Perheeni ei ollut varakas, oli päiviä kun söimme kuivaa leipää ja kaivoimme kymmenpennisiä säästöpossuista veitsillä. Isäpuoleni oli alkoholisti eikä äitimme ollut työkykyinen. Opin jo pienenä että rahan eteen täytyy tehdä kovasti töitä. Ryhdyin yrittäjäksi 19-vuotiaana ja toimin yhä päätoimisena yrittäjänä.

Minusta:

Hallitsen mielelläni omaa ajankäyttöni = minulla on oma osakeyhtiö. Inhoan lunta ja kovaa pakkasta = muutin New Yorkiin ja sieltä palattuani Suomen lounaisrannikolle. En voi sietää kaksinaamaisia ihmisiä = kokosin oman tiimini, joka kannattelee minua ja jossa minä voin tukea toisia! Halauan, että minulla on varaa luksukseen = minulla on monta projektia käynnissä yhtä aikaa. Päätoimisen työni ohella suunnittelen ja valmistan koirien luksusvaatteitaHaluan innostua ja toteuttaa itseäni = matkustan paljon ja kokeilen uusia asioita. 


Kommentit

Suositut tekstit