Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

WHAT'S UP DOC?

Täällä ollaan! Ja nyt onkin luvassa ihan vaan pikapostaus kuulumisista, sillä kiire on nyt todellakin päällä! Isosti! Oltuani viikon kipeänä on töitä kertynyt vino pino ja lisäksi olen valmistautunut Miss Fitness Finland -kisan finaaliin niin täysillä, kun murtuneelta häntäluultani olen kyennyt. Onneksi yläkroppaa pystyy treenaamaan tietyissä määrin ja habaa, ojentajia ja olkapäitä onkin yritetty kasvattaa kaikella teholla. Tukena on onneksi hyvin suunniteltu ruokavalio, kiitos meidän Noran! 

Viime aikoina on tehty isoja päätöksiä ja otettu isoja askelia – – ei kuitenkaan liian isoja omille kintuille – – ja se on heijastunut valitettavasti täällä blogissa pidentyneenä postausvälinä. Mutta älkää olko huolissanne, kun saan rattaat pyörimään uusien hommien kanssa, tasaantuu arki takaisin jouhevaan rytmiinsä ja minä sen mukana.

Hello babes, here I am no matter I've been quiet on blog about a week already! GOSH! But I have a reason.. Yes, I've been sick and I have a broken coccyx but…

Minä ja mun tiimi

Tänään on tiistai. Tiistait on mulle aina superpäiviä! En tiedä miksi. Ehkä siksi, että maanantai on ehdottomasti viikon rankin päivä. Ja tiistai kertoo siitä, että jos selvisin maanantaista, selviän mistä tahansa! Oikeastaanhan kyse on siitä, miten itse asennoidumme tulevaan päivään. Aloitan aamuni aina rauhassa - jos aamulla on lähtö tapaamiseen klo 8, nousen puoli kuudelta ja aloitan aamuni salilla. Jos ensimmäinen tapaaminen on vasta klo 10, nousen rauhassa kahdeksan aikaan ja lähden töihin ilman kiirettä: luen mailit kotona ja valmistaudun kaikessa rauhassa. Usein viikonloputkin täyttyvät työstä. Mutta viikonloppu on silti ehdottomasti luksusta! Vaikka aloittaisinkin lauantai-aamun lukemalla maileja, teen sen mukavasti: keitän teetä, näppäilen sähköpostit auki samalla kun valmistan aamupalaa ja luen ne läpi hörppiessäni teetä sängyssä. Suuhun sujahtaa samalla pala banaania ja muutama mustikka. Joka sunnuntai hoidan tilaukset, mutta sen enempää en tee töitä. Sunnuntaisin käyn myös kylpylässä. Nyt olen myös löytänyt uuden harrastuksen perjantai-iltoihin: elokuvat. Aiemmin vietin leffaillan perjantaisin kotona, nyt käyn joka perjantai elokuvissa. Viime viikonloppuna vedin överit ja kävin myös sunnuntaina! En ole käynyt elokuvissa käytänössä vuosiin. Vuosi sitten kävin katsomassa ystäväni kanssa Paddington -elokuvan, se oli ihana! Mutta sitä ennen olen käynyt viimeksi leffassa vuonna 2011. Neljä vuotta sitten! Joten tämä uusi harrastus on todellakin paikallaan! En malta odottaa, että pääsen näkemään uusimman Bondin, Owen Wilsonin No Escapen ja The Walkin jajajaja...

Monelle iskee stressi, kun tulee puhe leffaillasta. Kun on niin totuttu mutustamaan sipsiä ja karkkia leffan aikana. Miten ihmeessä pystyn keskittymään elokuvaan täyden leffasalin rapistellessa karkkipapereitaan vieressäni? Marjat ovat hyvä valinta! En koskaan suosittele nauttimaan liikaa hedelmiä valtavan hedelmäsokerimäärän takia, mutta kun valitsee kokonaisuuden oikein, ovat hedelmätkin hyvä valinta! Esimerkiksi vesimeloni ja mustikat tai kiivi ja mansikat toimivat hyvin yhdessä! Itselleni pakkasin 250g mansikoita ja 125g pensasmustikoita. Ja makuelämys oli ihana! Tosin, olisi niitäkin voinut kiskoa kilon! :D


Olen taas lähdössä pian Lontooseen. Ja Jouluksi suunnitelmani menivät täysin uusiksi. Silloinkin kun asuin New Yorkissa, palasin aina Jouluksi kotiin. Tämä on ensimmäinen Joulu kun en aio olla täällä. Ja se tuntuu hvyältä. Viime aikoina elämäni on muutenkin saanut isoja uusia käänteitä - hyviä sellaisia. Lisäksi olen saanut aivan uudenlaista energiaa aloitettuani kilpirauhaslääkityksen noin kuukausi sitten. Oloni on kohentunut todella paljon: olen taas energinen oma itse ja treeni salillakin kulkee ihan uudella vaihteella. Lääkärit hämmästelivät miten olen ylipäänsä jaksanut treenata. Ja nyt kun katson verikokeiden tuloksia uusin silmin ja uudella ololla, ymmärrän heidän hämmennykensä. Pääasia kuitenkin on, että voin nyt hyvin ja saan hyvää hoitoa.


Töissä on kiireistä. Se tietää aina stressiä. Mutta tykkään tästä kaikesta juuri tällaisena kuin se on. Yrittäjänä pää kolmantena jalkana juokseminen paikasta toiseen ja kaikista naruista kiinni pitäminen ei sovi kaikille, mutta se sopii minulle. Nautin työstäni! Viime aikoina olen keskittynyt myös muihin asioihin. Viime aikoina olen ottanut työn alle itseni ja omat tunteeni: mitä minä haluan? Mikä tekee minulle hyvää? Riisuin elämästäni kaikki kuormittavat ihmiset pois. Ja usko tai älä, tunne oli oikeasti sama kuin hyvän kokovartalokuorinnan jälkeen: vapautunut, raikas ja hemmoteltu.

Suosittelenkin jokaista ajattelemaan sen verran itseään, että pohtisi omaa tiimiään, eli niitä läheisiä ihmisiä, joiden kanssa on päivittäin tai viikoittain tekemisissä. Kuka nostattaa ja kuka kuluttaa? Kuka roikkuu elämässäsi vain hyväksikäyttö mielessään? Kuka on ikuinen valittaja? Ketkä taas oikeasti niitä hyviä tyyppejä? Kuka kuuntelee sinua kun sinulla on vaikeaa? Kenelle sinä voit puhua ja kuka sinua tukee? Keneen sinä voit luottaa? Kun ratkot nämä asiat ensimmäisenä, huomaat, että elämänlaatusi paranee jo kummasti. Joskus epämiellyttävä ympäristö ja vääränlaiset vaikuttajat ympärillämme voivat olla myös syitä ylipainoon. Kun muistat pitää huolta mielestäsi, mielesi jaksaa pitää huolta sinusta.

Minulla on nyt hyvä tiimi. Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on tiimi, johon voin luottaa täysillä ja jossa voin heittäytyä. Tiimi, jossa tunnen olevani rakastettu juuri sellaisena kuin olen ja tiimi, jossa kukaan ei käytä ketään hyväkseen tai syrji toisia. Meidän tiimissä nauretaan ja itketään, kokkaillaan ja treenataan. Ja nyt myös käydään leffassa joka perjantai! :D Tuen saaminen ja toisten tukeminen on tiimissä tärkeää. En voi olla painomatta tiimin tärkeyttä!


Kommentit

Suositut tekstit