Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

GLUTEN FREE & YEAST FREE PIZZA RECIPE – GLUTEENITON & HIIVATON PIZZA RESEPTI

Täydellisen gluteenittoman pizzan valmistaminen on joskus ollut kiven takana siksi, että vielä muutama vuosi sitten Suomesta ei löytynyt reseptiin sopivia laadukkaita ja maukkaita aineksia. Gluteenittomia jauhoseoksia on ollut markkinoilla pitkään, mutta niiden avulla ei pizzasta ole tullut kovin kummoista. 

Gluteenittomuus ei ole ainoa vaatimukseni pizzalle, vaan toinen asia jota elimistöni ei siedä on hiiva. Nämä kaksi eivät ole helpoin yhdistelmä, mutta nyt olen viimein löytänyt pulmaan ratkaisun.

Now I am finally sharing it: my best Gluten-Free & Yeast-Free Pizza Recipe! This pizza is my favorite one and it fits for fitness people so very well! There is no gluten, yeast or any fats on the pizza base at all. You can fill the pizza just the way you like or use my favorite filling I am also sharing below. You must try it – you will love it! 

Myllärin -tuoteperheen ihastuttava Kaurajauho on ollut minulle todellinen Taivaan Lahja. Tämän ihanuuden avulla olen onnistunut kehittämään täy…

Oman elämäni 10 käskyä

1. Tee asioita joista nautit

Silloin tällöin on hyvä mennä itseensä: miettiä omaa kehoa ja omaa elämää kokonaisvaltaisesti. Mikä tekee juuri minut onnelliseksi ja mistä juuri minä itse nautin? Mikä on minulle hyväksi ja mistä minun kehoni tykkää? Itselläni meni pitkään löytää tapa, jolla rentoudun iltaisin. Ja rentoutuminen on minulle väistämätöntä ennen nukkumaanmenoa, sillä muuten nukun huonosti ja nousen seuraavana aamuna ylös todella väsyneenä ja tehottomana. Hyvän kirjan lukeminen, mielikuvamatkailu ja kutominen ovat minulle sopiva tapa rentoutua. Viikonloppuisin käyn kylpylässä latamaassa akkuja ja nautin koti-illoista hyvän leffan parissa. Hyvä ruoka kuuluu aina asiaan!

Tee asioita, joista pidät! Se tuo hyvää energiaa elämääsi!

2. Rakenna oma tiimisi

Oman tiimin rakentaminen on tärkeää: negatiiviset ihmiset ympärillä vetävät meitä kaikkia alaspäin. Valitse, kenet elämääsi päästät ja kenet jätät ulkopuolelle. Sinulla on oikeus olla "itsekäs" ja rakentaa oma tiimisi, joka antaa sinulle nostattavaa voimaa. Eikä se ole edes itsekkyyttä, se on itsestä välittämistä ja huolehtimista ja kaikella tapaa kunnioitettavaa. Hyvä seura on puolet matkasta, ja elämä on matka meille jokaiselle. 

3. Muista levätä

Älä tunne huonoa omaatuntoa, jos et ehdi tai jaksa lähteä salille. Kun olet kipeänä - lepää! Kun tunnet itsesi voimattomaksi, jää kotiin silloinkin. Jos kyse on laiskuudesta eikä sali huvita, lähde kävelylenkille! Aktiivisuus on muutakin kuin intensiivistä treeniä! Muista nauttia liikunnasta, äläkä kuluta itseäsi liikuntamuodolla josta et oikeasti pidä. 

4. Luota itseesi

Ole rehellinen itsellesi. Kaikkia ei voi miellyttää, eikä omaa elämäänsä sen mukaan rakentaa. Luovu itsekkyydestä, mutta rakasta itseäsi ja omaa kehoasi - pidä kiinni arvoistasi, äläkä anna periksi! Ihmisen omantunnon pitäisi olla hyvä mittari sille, mikä on oikein ja väärin. Luota omaan vaistoosi: jonkun tuntuminen hyvältä on vahvin osoitus siitä, että tekee oikein ja juuri sillä on loppujen lopuksi merkitystä!

5. Opi uutta

Onko jotain missä haluaisit kehittyä tai mitä haluaisit oppia lisää? Keskity siihen! Minulle uuden oppiminen ja itseni kehittäminen tuo elämääni suurta iloa ja nautintoa. Uusien tavoitteiden saavuttaminen, välillä pienien ja välillä isompien, antaa taas uudenlaista energiaa ja puhtia elämään!


6. Arjen luxusta


Minulle arjen luxusta ovat hyvinkin yksinkertaiset asiat. Se voi olla pullollinen jääkylmää Coca Colaa kesäterassilla tai uudet sukat, jotka saan pukea jalkaani treenin päätteeksi. Uusi treenipullo tai pyyhe piristävät kummasti! Joskus tykkään juhia keskellä viikkoa, eikä tämä todellakaan tarkoita sitä, että lähtisin baariin tai muutoin bilettämään. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että nukun aamulla vähän pidempään, syön ihanan rauhallisen aamupalan parvekkeella, pukeudun tavallista tyykikkäämmin ja ehkäpä ostan itselleni kukkia! Elämä on seikkailua, jonka käsikirjoitamme itse siinä määrin kuin pystymme. Miksi emme siis leikittelisi kynän ja paperin kanssa?


7. Treenaa niin että tuntuu hyvältä


Löydä oma treeni-ilosi! Etsi itsellesi laji, josta juuri sinä tykkäät! Jos saat kaverin seuraksesi, aina parempi! Jos taas tykkäät harrastaa itseksesi kuten minä, niin kuntosali on loistovalinta! Kavereiden kanssa tykkää käydä tanssimassa ja lenkkeilemässä!


8. Lisää tietoisuutta


Uteliaisuus opettaa! Esitä kysymyksiä ja ota selvää - opi uutta ja hyödynnä tietoasi elämässäsi! Kun olet seikkailunhaluinen, kasvat myös ihmisenä!

Joskus omia ajatuksia ja ideoita on hyvä kirjoittaa myös ylös. Päiväkirjanpitäminen voi olla hyväksi - jälkeen päin oman elämän lukemien päiväkirjasta voi olla nostattavaa ja antaa lisämotivaatiota taas tulevaan!


9. Kokeile uutta
Minulla on paha tapa kangistua kaavoihin. Esimerkiksi hyvän ravintolan vaihtaminen uuteen, tai edes uuden kokeilu saa niskakarvani nousemaan pystyyn. Se johtuu siitä, että ruoan kanssa vaadin, että kaikki on TIP-TOP ja että kaikki menee oikein. En siedä alilyöntejä keittiössä! Kun tilaan pihvini raakana, sen täytyy tulla pöytään täydellisen raakana. Jos se ei tule, se lähtee takaisin keittiöön.Nyt kun lähden lomalle huomenna, aion kokeilla uutta ravintolaa! Kokeilen siis uutta! Se jännittää, vähän pelottaakin, vaikka kyse on vain uudesta ravintolasta. Tuntuu hassulta, että kokeilen mieluummin silmät kiinni Amazonin sademetsässä vaeltamista kuin vaihdan ravintolaa! Se tekee kuitenkin hyvää, minulla on tässä opittavaa!

Uuden kokeileminen voi olla uuden ruoka-aineen kokeilemista. Makutottumukset saattavat muuttua rajustikin iän myötä. Kokeile, maistele ja yhdistele ja löydä uusia puolia itsestäsi!

10. Rakasta itseäsi


Kaikkein tärkein asia on kuitenkin rakastaa itseäsi. Jos et rakasta omaa mieltäsi ja omaa kehoasi, et voi saada mahdollisuutta nauttia tästä elämästä täysillä. Oma kehosi on sinun kotisi - ainoa paikka, jossa sinun todella täytyy asua. Sinä itse olet loppujen lopuksi ainoa ihminen, jonka kanssa sinun on elettävä. Vaali siis omia arvojasi ja rakenna omasta kodistasi, kehostasi, paikka, jossa sinun on hyvä elää ja olla. Tee asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Pidä todelliset ystävät lähelläsi ja pidä heistä huolta. Anna heidän myös kannatella sinua. Kunnioita kehoasi kuuntelemalla sitä, ajattelemalla itsestäsi hyviä asioita ja hellimällä itseäsi. Muista levätä ja liikkua juuri sinulle sopivalla tavalla, muista palkita itseäsi hyvällä ja terveellisellä ruoalla ja rakkaudella, ystävyydellä ja naurulla. Muista rakastaa ja anna mahdollisuus tulla rakastetuksi. 

Kommentit

Suositut tekstit