Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

WHAT'S UP DOC?

Täällä ollaan! Ja nyt onkin luvassa ihan vaan pikapostaus kuulumisista, sillä kiire on nyt todellakin päällä! Isosti! Oltuani viikon kipeänä on töitä kertynyt vino pino ja lisäksi olen valmistautunut Miss Fitness Finland -kisan finaaliin niin täysillä, kun murtuneelta häntäluultani olen kyennyt. Onneksi yläkroppaa pystyy treenaamaan tietyissä määrin ja habaa, ojentajia ja olkapäitä onkin yritetty kasvattaa kaikella teholla. Tukena on onneksi hyvin suunniteltu ruokavalio, kiitos meidän Noran! 

Viime aikoina on tehty isoja päätöksiä ja otettu isoja askelia – – ei kuitenkaan liian isoja omille kintuille – – ja se on heijastunut valitettavasti täällä blogissa pidentyneenä postausvälinä. Mutta älkää olko huolissanne, kun saan rattaat pyörimään uusien hommien kanssa, tasaantuu arki takaisin jouhevaan rytmiinsä ja minä sen mukana.

Hello babes, here I am no matter I've been quiet on blog about a week already! GOSH! But I have a reason.. Yes, I've been sick and I have a broken coccyx but…

Vastauksia kysymyksiinne

No niin,

viime perjantaina kerroin vastaavani seuraavassa blogissani kysymyksiinne. Kysymyksiä tuli suomeksi, ruotsiksi, saksaksi ja venäjäksi, sekä kielellä, jota en tunnista, mutta oletan sen olevan arabiaa. :D Täytyy sanoa, että olen vähän hämilläni. En odottanut näin paljon kysymyksiä. Kiitos siis kaikille kysymyksiä lähettäneille!

Olen nyt vastannut kaikkiin kysymyksiin, lukuunottamatta niitä, joita en osannut kääntää millekään kielelle. :) En ole lajitellut kysymyksiä aiheittain, vaan vastannut niihin järjestyksessä. Pahoittelen heti alkuun, jos joku kysymys on jäänyt minulta huomioimatta: kävin parhaani mukaan kaikki viestit läpi.

1. Miksi aloitit treenaamaan?

Treenaaminen on jännä käsite. En tiedä voiko kohdallani niinkään puhu treenaamisesta, vai vaan yleiskunnon ja hyvinvoinnin ylläpitämisestä. Minulle liikunta on sekä henkinen että fyysinen juttu: stressaan herkästi ja kuormitan itseäni helposti. Liikunta ja välillä painojen nostelu salin puolella auttaa pitämään pään kasassa. Sen lisäksi liikunta ja painonnosto edistää terveyttä ja hyvinvointia. Treenaan, koska haluan pitää itseni tasapainossa ja koska nautin siitä!2. Missä asut?

Asun tällä hetkellä Turussa. 

3. Millaista ruokaa syöt mieluiten?

Syön mieluiten puhdasta ruokaa, jonka valmistan itse. Syön kauden vihanneksia ja paljon lihaa. Kalaa en ole koskaan oppinut syömään, mutta sekin kuuluu ruokavaliooni.


4. Menisitkö kanssani naimisiin?

Mmmmm.... En harrasta sokkotreffejä saati sokkonaimisiin menoa :) Sorry.

5. Miksi olet niin kaunis ja söpö?

Onpa vaikea kysymys. Kiitos. Tosi söpö :D6. Mitä lihasryhmää treenaat mieluiten?

Tällä hetkellä hauis-ojentaja.

7. Millaisia herkkupäiväsi ovat?

Hirveitä! :D Leivon yleensä ison juustokakun tai pellillisen kinuskipiirakkaa ja syön sen kokonaan itse! :D Joskus tilaan myös XL-pizzan kotipizzasta! Täytteinä tuplajauheliha, feta, sipuli, kebabliha. Joskus lisään siihen himassa vielä cheddaria :D Tykkään myös leipoa pizzan itse himassa! Se on ihanaa, mutta ottaa aikaa ja fiiliksen!

Rakastan myös donitseja! <38. Kuinka pitkä olet?

Olen kääpiö. Minulla on lyhyet jalat ja pitkä keskivartalo. Olen siis pikku hobitti. Olen 161,5cm pitkä. 

9. Mitä treeniä inhoat?

Jalkatreeniä!!!

10. Paljonko painat?

Paino ei ole minulle merkityksellinen asia, enkä tutkaile sitä. Mittailen itseäni enemmänkin sen pohjalta, miltä vaatteet tuntuvat päällä ja millaiseksi oloni milloinkin tunnen. 

11. Mikä on hauiksesi ympärysmitta?

Minua nauratti ääneen kun luin tämän kysymyksen! :D Hauikseni on niin pieni, ettei sitä varmasti voi edes mitata! En siis tiedä. :D12. Treenaatko kisoihin?

En.

13. Oletko seuraavassa Fitness Päiväkirjat -ohelmassa?

Taas naurattaa. :D En. Moista kunniaa minulle ei ole suotu. Jätän nuo asiat kovakuntoisemmille tytöille!

14. Minkä kokoisia vaatteita käytät?

Vaatekokoni vaihtelee mallista ja merkistä riippuen. XS-S.


15. Voinko saada nakukuvan?

Et.

16. Minkä rotuisia koirasi ovat?

Kaikki kolme ovat kiinanharjakoiria. 17. Mistä ostat alusvaatteet?

Monista eri liikkeistä, kuten Victoria´s Secretiltä aina kun matkustan, tilaan paljon verkkokaupoista ja joskus teen löytöjä Sokokselta ja Stockalta. 18. Onko sinulla lempinimiä?

Valitettavasti on! Venäjällä minua kutsutaan Lolitaksi, samoin ystäväni Jenkeissä. Kaikken pahin on kuitenkin mummini, joka sanoo minua Lolloksi. :D

19. Mitä ruokaa et voi sietää?

En mitään todella kuivaa, niin kuin riisiä pelkiltään. Lisäksi inhoan perunaa (paitsi muusina) ja voita! Olen inhonnut voin makua lapsesta asti! 

20. Millaisia vaatteita käytät mieluiten?

Rakastan mekkoja! Voisin pukeutua iltapukuihin ja mekkoihin joka päivä! Urheiluvaatteet on vastapainona ihan rentoja ja niissä tulee oltua päivittäin.

21. Onko sinulla tatuointeja?

On. 

22. Lempivärisi?

Arvaa kaksi kertaa? :D Vaalenapunainen. 

23. Mikä sinua motivoi?

Terveys ja hyvä olo. 

24. Mitä kosmettiikkaa käytät?

Dioria. Olen läpikotaisin Dior-tyttö. 25. Millainen on ihannemiehesi?

Hän on luotettava, rehellinen, sosiaalinen ja avoin. Epäitsekäs ja toiset huomioonottava. Hän pitää koirista ja rakastaa ruokaa. Tsemppaa minua ja kannustaa tavoitteisiini. Hän on keskusteleva ja on kiinnostunut uusista asioista. 

26. Lempi treenivaatemerkkisi?

Nike!

27. Oletko naimisissa?

En.

28. Lempinäyttelijäsi?

Lempinaisnäyttelijäni on Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Cameron Diaz ja liuta muita lahjakkaita naisnäyttelijöitä. Miesnäyttelijöistä ehdottomat suosikkini ovat: Johnny Depp, ja Daniel Craig. 29. Mikä on lempi vatsalihasliikkeesi?

Rakastan voimapyörää!! Ja vihaan voimapyörää!! Siksi se on ehdottomasti paras. :) 

30. Miten usein käyt salilla viikossa?

Pyrin käymään salilla 3-4 kertaa viikossa. Jos en ehdi salille, treenaan kotona. 

31. Miten saan pudotettua rasvaa vatsanseudulta? Suositteletko rasvanpolttajia?

Rasvanpolttoa tukeva ruokavalio ja treenimuoto yhdessä! En missään nimessä suosittele rasvanpolttajia! Oikeanlainen treeni ja ruokavalio ovat paras ja luonnollisin tapa polttaa rasvaa! 32. Lempielokuvasi?

Olen todella nirso leffojen suhteen. Mutta Bondit ja Transportersit uppoavat aina!

33. Mikä puhelin sinulla on?

Sony Xperia Z3 Plus

34. Kuinka paljon syöt kaloreita päivässä?

En laske kaloreita, syön nälän mukaan. Oikea nälkä on paras mittari ja apuväline painonhallintaan! Tarkkailen kuitenkin syömisiäni sen verran, että saan vähintään 2000kcal treenipäivinä. 

35. Onko sinulla YouTube Channel?

Ei vielä, mutta tulossa on! :)

36. Voinko saada puhelinnumerosi?

En jaa puhelinnumeroani.

37. Miten sinuun saa yhteyden?

Mmmmmm... Työasioissa minut tavoittaa sähköpostitse. 

38. Voisitko tulla katsomaan Rugby-otteluamme? Lähetän sinulle liput.

Hmmm... Kiitos :)

33. Milloin tulet Lontooseen?

Toivottavasti taas pian :)34. Mikä oikea nimesi on?

Lola

35. Käytkö paljon baareissa?

Kerran vuodessa jos silloinkaan. :D

36. Miksi et vastaa Instagram-viesteihini?

Saan joka päivä paljon viestejä Instagramissa, Facebookissa ja sähköpostissa. On mahdotonta käydä kaikki viestit läpi, joten olen rajannut viestit pääosin sähköpostiin. Vastaan siis pääosin sähköpostiviesteihin. 

37. Halauan viedä sinut treffeille. Miten se onnistuu?

En harrasta sokkotreffejä :) Mutta kiitos. 

38. Voidaanko joskus treenata yhdessä?

Treenaan mieluiten yksin tai trainerin kanssa :)

39. Oletko oikea?

Oikea? Luulenpa niin :)

40. Kuinka montaa kieltä puhut?

Suomea, englantia, venäjää, ruotsia ja vähän ranskaa. 

41. Lempi juomasi?

Cola Zero ja vesi. Vanilja tee aamuisin

Kommentit

Suositut tekstit