Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

GLUTEN FREE & YEAST FREE PIZZA RECIPE – GLUTEENITON & HIIVATON PIZZA RESEPTI

Täydellisen gluteenittoman pizzan valmistaminen on joskus ollut kiven takana siksi, että vielä muutama vuosi sitten Suomesta ei löytynyt reseptiin sopivia laadukkaita ja maukkaita aineksia. Gluteenittomia jauhoseoksia on ollut markkinoilla pitkään, mutta niiden avulla ei pizzasta ole tullut kovin kummoista. 

Gluteenittomuus ei ole ainoa vaatimukseni pizzalle, vaan toinen asia jota elimistöni ei siedä on hiiva. Nämä kaksi eivät ole helpoin yhdistelmä, mutta nyt olen viimein löytänyt pulmaan ratkaisun.

Now I am finally sharing it: my best Gluten-Free & Yeast-Free Pizza Recipe! This pizza is my favorite one and it fits for fitness people so very well! There is no gluten, yeast or any fats on the pizza base at all. You can fill the pizza just the way you like or use my favorite filling I am also sharing below. You must try it – you will love it! 

Myllärin -tuoteperheen ihastuttava Kaurajauho on ollut minulle todellinen Taivaan Lahja. Tämän ihanuuden avulla olen onnistunut kehittämään täy…

Joulua karkuun.. sopivasti

Olin lapsena jouluihminen. Nykyään aika, jolloin joulukoristeet ja joulukalenterit ilmestyvät kaupan hyllyille, saa minut kaivamaan matkatoimiston esitteet esiin. Joulu on usein perhe juhla, mutta perheettömälle työssäkäyvälle nuorelle naiselle eli minulle, se stressijuhla. Ahdistun jo pelkästään pääsiäisestä, jolloin kaupat ovat kiinni ja edellispäivän ruuhkat tekevät mut hulluksi. Vielä pahempaa on kuitenkin joulukiire ja jouluruuhka. Joulukiire näkyy myös omassa työssäni. Vuoden loppu on ihmisille jotenkin hyvä etappi laittaa asiat kuntoon ja tammikuussa aloitetaan sitten uudella suunnitelmalla puhtaalta pöydältä. 

Olen monesti miettinyt, miltä tuntuisi viettää joulu perheen kanssa. Jos voisi vuokrata itselleen paikan jonkun random-perheen joulupöydästä, nauttia seurasta ja laulaa joululauluja. Sain tämän ajatuksen mieleeni eilen, kun olin lähikaupassa, jossa isä oli lapsensa kanssa ostoksilla. Lapsi kyseli leivotaanko aattona pipareita. Jotenkin uppouduin ajatukseen. Joulu. Voisiko sellaisen kokea vielä joskus? Miten minun Jouluni alkaisi ja miten se päättyisi? No, ajatuksissani näin vain oman hymyni ja jäin kiinni sellaiseen haikeaan fiilikseen, toiveeseen, että joskus vielä saisin istua joulupöytään ja tuntea Joulun. 


Tässä perheeni nyt. 


Tänä Jouluna minä kuitenkin karkaan pois täältä sateisesta ja lämpimästä Suomesta. Positiivinen asia tässä talvessa on ollut se, että on lämmintä. :) Tykkään kyllä lumesta, se on kaunista, mutta kova pakkanen ei ole mun juttu ollenkaan. Palelen tosi paljon ja astma vaikeuttaa hengittämistä kovalla pakkasella. Pikkupakkanen ja vähän lunta, joka sulaisi hyvissä ajoin keväällä pois – niin olisi hyvä!

Järjestän silti aina pienelle perheelleni, eli lemmikeilleni joulun. Sillä tapaa Joulu näkyy meillä. Vanhin koirani on riippuvainen joulupukista, joten hänellä käy joulupukki joka vuosi. Tässä vähän jouluisia kuviamme. 


Adoptoin Bentleyn kolme vuotta sitten Jenkeissä. Nyt hän asuu kanssamme Suomessa. Ja rakastaa pipareiden "leipomista"


 Joulu 2013 tuli vietettyä Radisson Blu Marinassa. Sielläkin meillä vieraili joulupukki. 


Alla näkyy koirieni lahjakasa purettuna. Kun yksi ei riitä, täytyi ostaa kaikki. Me ollaan aikamoisia Disney-faneja koko sakki! :)


Loma alkaa tiistaina. Lähden silloin Helsinkiin ja yövyn siellä hotellissa yhden yön ennen kuin suuntaan Tallinnaan Jouluksi. Aion nauttia joulupäivällisen hyvässä pihviravintolassa ja kuunnella joululauluja altaalla. Joulu kylpylässä on todella tervetullut tämän pitkän ja raskaan vuoden päätteeksi. Viikonlopun aikana kurkistan meikkipussiini täällä blogissani. Jaan parhaat meikkivinkit ja kerron mitkä ovat ne MUST! -jutut, jotka jokaisen naisen meikkipussista pitäisi löytyä. 

Super rentoa torstaita kaikille ihanille! 


-Lola

Kommentit

Suositut tekstit