Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

GLUTEN FREE & YEAST FREE PIZZA RECIPE – GLUTEENITON & HIIVATON PIZZA RESEPTI

Täydellisen gluteenittoman pizzan valmistaminen on joskus ollut kiven takana siksi, että vielä muutama vuosi sitten Suomesta ei löytynyt reseptiin sopivia laadukkaita ja maukkaita aineksia. Gluteenittomia jauhoseoksia on ollut markkinoilla pitkään, mutta niiden avulla ei pizzasta ole tullut kovin kummoista. 

Gluteenittomuus ei ole ainoa vaatimukseni pizzalle, vaan toinen asia jota elimistöni ei siedä on hiiva. Nämä kaksi eivät ole helpoin yhdistelmä, mutta nyt olen viimein löytänyt pulmaan ratkaisun.

Now I am finally sharing it: my best Gluten-Free & Yeast-Free Pizza Recipe! This pizza is my favorite one and it fits for fitness people so very well! There is no gluten, yeast or any fats on the pizza base at all. You can fill the pizza just the way you like or use my favorite filling I am also sharing below. You must try it – you will love it! 

Myllärin -tuoteperheen ihastuttava Kaurajauho on ollut minulle todellinen Taivaan Lahja. Tämän ihanuuden avulla olen onnistunut kehittämään täy…

Jouluyö, herkkuyö.. Ja vielä toinen ja kolmaskin herkkuyö.

Joulunahan saa, ihan luvan kanssa, mättää suuhunsa pipareita, torttuja, kinkkuja, laatikoita, suklaata, suklaata ja vielä vähän suklaata. Ehkä pari lusikallista paahtovanukasta vuoasta kun kukaan ei huomaa tai piparitaikinaa jääkaapista kun kaikki muut nukkuvat. Ihan luvan kanssa, ilman että kukaan rajoittaa tai kiinnittää huomiota syömiseesi. Ilman, että kukaan ottaa puheeksi aamun salitreeniä tai dieettiä. Jouluna on siis kirjaimellisesti RAUHALLISTA. Ja silloin meikäläisellä suu käy.


Tosin, suu käy enemmänkin tuosta makeasta. Rakastan pipareita, etenkin oikein reippaalla kädellä kuorrutettuja sokerikekoja, juuri niitä epäterveellisen näköisiä pipareita joita jokainen täysjärkinen välttää. Minullahan on lisäksi vehnäallergia. Mutta Jouluna.. Jouluna minä syön! Silläkin riskillä, että yksi vuosi oltiin aamuyöhön asti TYKS:issä pahan allergiakohtauksen takia, kun en enää saanut henkeä. Mutta sainpahan syödä joulutorttua! Tyhmäähän tämä on, mutta Joulu on vain kerran vuodessa, enkä silloin halua tunkea suuhuni gluteenitonta "herkkua" joka maistuu ihan puulta. 


Maito ja piparit! Ah! Silmät on ihan sydäminä pelkästä ajatuksesta!! Tuhosin kaikki piparit silmän räpäyksessä :D

Tämän Joulun vietin onneksi Tallinnassa. Monella tapaa onneksi. :) Herkkuövereihin otin siis varaslähdön päivää ennen reissua. (ollaanpa rehellisiä: muutaman päivän peräkkäin ennen reissua :D. )  Suomessa en jotenkin saa tästä Joulusta ja koko Joulun ajasta mitään irti. Kaikilla on niin kamala kiire ja hössötys päällä. Tallinnassa sen sijaan ihmisillä ei ole kiire minnekään, kaupatkin kun ovat auki läpi Joulun ja pyhien, yöhön asti. Virossa sain siis rauhoittua koko Joulun. Aattona hengailtiin kahden eläkeläismummon kanssa – he olivat ihan huippuja! :D Ja iltaisin käytiin kiskomassa sisäfilettä nassuun lempiravintolassani.
Ei siltikään Joulua ilman tonttuilua. :)

Tallinnassa on paljon ihania, kauniita yksityiskohtia, joihin ei Suomessa törmää. Hotellimme terassille oli tuotu heinäpaaleja tuoleiksi ja pöydäksi sekä vanha reki jossa porukka sai käydä ottamassa valokuvia muistoksi. Pitihän minunkin sitten käydä siinä istumassa :)


Kun oli aikaa vain itselle, opin taas pienessä hetkessä uusia asioita itsestäni. Lueskelin iltaisin lehtiä ja joka ikinen ilta ostin ison kasan mustikoita :D Olen koukussa näihin!!!
Rentoudun kylpylässä niin paljon, etten ole itsekään tunnistaa itseäni palatessani kotiin: kireys on poissa! Nyt parasta on se, että loma jatkuu vielä melkien viikon! Palattiin siis eilen takaisin Suomen puolelle!
Vähän jäi ikävä sinisiä altaita ja erikoissaunoja. Taas kahden kuukauden päästä on onneksi loma siellä edessä, joten enköhän tämän kestä. :)


Joulu on siis ohi. Ja Uusi Vuosi "lupauksineen" edessä. Siitä kirjoitankin seuraavaksi. 
Uuden Vuoden vietän rakkaan ystäväni seurassa, enkä malta odottaa! Meille tulee super kivaa! Vielä ei ole mitään käryä mitä touhuamme, mutta väliäkö tuolla. Voisin istua hänen kanssaan vaikka roskapöntössä ja olla silti hyvällä tuulella. :DKommentit

Suositut tekstit