Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

WHAT'S UP DOC?

Täällä ollaan! Ja nyt onkin luvassa ihan vaan pikapostaus kuulumisista, sillä kiire on nyt todellakin päällä! Isosti! Oltuani viikon kipeänä on töitä kertynyt vino pino ja lisäksi olen valmistautunut Miss Fitness Finland -kisan finaaliin niin täysillä, kun murtuneelta häntäluultani olen kyennyt. Onneksi yläkroppaa pystyy treenaamaan tietyissä määrin ja habaa, ojentajia ja olkapäitä onkin yritetty kasvattaa kaikella teholla. Tukena on onneksi hyvin suunniteltu ruokavalio, kiitos meidän Noran! 

Viime aikoina on tehty isoja päätöksiä ja otettu isoja askelia – – ei kuitenkaan liian isoja omille kintuille – – ja se on heijastunut valitettavasti täällä blogissa pidentyneenä postausvälinä. Mutta älkää olko huolissanne, kun saan rattaat pyörimään uusien hommien kanssa, tasaantuu arki takaisin jouhevaan rytmiinsä ja minä sen mukana.

Hello babes, here I am no matter I've been quiet on blog about a week already! GOSH! But I have a reason.. Yes, I've been sick and I have a broken coccyx but…

Puhtia treeniin

No niin, uusi vuosi lähti sitten käyntiin. Olo on pökkyräinen, mutta onneksi ei mene päivä krapulassa. Tänään kiitän itseäni siitä, että en käytä alkoholia. Mutta viime yönä tuli kyllä valvottua aamuun asti. Takana on tunnin, parin "power päikkärit". Ja minä kun olin suunnitellut aloittavani tämän aamun reippaalla treenillä. Näinkö tämä uusi vuosi sitten lähteekin käyntiin? No, sanotaanpa näin – aion hyvällä omalla tunnolla lepäillä sunnuntai-iltaan asti. Maanantainahan se arki alkaa ja silloin koittaa myös uusi aika treenin suhteen.Mistä sitten sitä motivaatiota treeniin? Kuten aiemmassa kirjoituksessani kerroinkin, en tee uuden vuoden lupauksia, vaan tavoitteita tulevalle vuodelle. Asetin itselleni tärkeitä ja realistisia tavoitteita, jotka vievät minua eteen päin. Olen innoissani tarttumaan uusiin haasteisiin. Ennen sitä tein kuitenkin pysähtymisen viime yönä. Viime yö avasi silmäni katsomaan uudella tavalla itseäni. Ymmärsin, kuinka pitkälle hyvä olo voi kantaa ja että juuri siksi sitä tulisi vaalia. Ymmärsin myös todenteolla sen, mitä hetkessä eläminen tarkoittaa. Hetkessä eläminen siten, että langat pysyvät omissa käsissä, mutta kaikki tuntuu hyvältä kun turha miettiminen jää pois. Rentouduin uudella tavalla. Joskus avun tähän löytää toisen ihmisen kautta, joskus puhtaasti omasta itsestään. Minä löysin sen molemmista. Kun lähdette kohti uutta vuotta ja uusia tavoitteita, muistakaa, että ne kaikkein rakkaimmat ihmiset ovat syystä juuri niitä kaikkein rakkaimpia. Ympäröi itsesi heillä, sillä juuri sillä, miten koet ja tunnet itsesi on loppujen lopuksi suurin merkitys: anna hyvien asioiden kannatella itseäsi.Tänään olen onnellinen. Minun uusi vuosi alkoi sillä, että jätin vanhan taakseni ja suljin silmäni hetkeksi hyvässä olossa. Rauhotuin ja kuuntelin miltä minusta juuri sillä hetkellä tuntui. Sydämeni kertoo minulle milloin olen menossa oikeaan suuntaan. Muistetaan tämä sama myös treenissä. Lähdetään hakemaan se hyvä olo ja kuunnellaan sen kautta itseämme. Se on paras motivaatio, usko pois!

Hyvää Uutta Vuotta 2016!


-Lola

Kommentit

Suositut tekstit