Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

GLUTEN FREE & YEAST FREE PIZZA RECIPE – GLUTEENITON & HIIVATON PIZZA RESEPTI

Täydellisen gluteenittoman pizzan valmistaminen on joskus ollut kiven takana siksi, että vielä muutama vuosi sitten Suomesta ei löytynyt reseptiin sopivia laadukkaita ja maukkaita aineksia. Gluteenittomia jauhoseoksia on ollut markkinoilla pitkään, mutta niiden avulla ei pizzasta ole tullut kovin kummoista. 

Gluteenittomuus ei ole ainoa vaatimukseni pizzalle, vaan toinen asia jota elimistöni ei siedä on hiiva. Nämä kaksi eivät ole helpoin yhdistelmä, mutta nyt olen viimein löytänyt pulmaan ratkaisun.

Now I am finally sharing it: my best Gluten-Free & Yeast-Free Pizza Recipe! This pizza is my favorite one and it fits for fitness people so very well! There is no gluten, yeast or any fats on the pizza base at all. You can fill the pizza just the way you like or use my favorite filling I am also sharing below. You must try it – you will love it! 

Myllärin -tuoteperheen ihastuttava Kaurajauho on ollut minulle todellinen Taivaan Lahja. Tämän ihanuuden avulla olen onnistunut kehittämään täy…

Hyvää ystävänpäivää juuri Sinulle

Suklaa: Leonidas Mylly

Ystävänpäivä, tämä maaginen 14 helmiikuuta tuo mieleeni monenlaisia muistoja. Varhaisimmat niistä ajoittuvat lapsuuteen, aikaan, jolloin väsättiin kieli poskella ystävänpäiväkortteja: ripoteltiin ja liimailtiin glitteria enemmän kuin tarpeeksi ja läntättiin tarroja ihan joka kohtaan. Mieleen muistuu myös kouluajoilta ne salaperäiset ystävänpäiväkortit ilman nimeä. Muistan elävästi sen ihanan vatsaa kutkuttavan perhosen, joka liihotteli masussani kun pohdin oliko kortti ihastukseltani. Sen tunteen haluaisin vielä joskus kokea! Viattoman ja vaarattoman jännityksen ja tuon suuren toivonkipinän! Voi niitä aikoja!

Lapsuusmuistojen lisäksi mieleen muistuu hetkiä myös aikuisiältä. Jo perinteeksi muodostunut ystävänpäivälahja minulle käsittää Leonidas-suklaata ja Bukowski-nallen. Rakastan näitä molempia ja nallukoita minulla on jo joka lähtöön! Kun saan lahjaksi Bukowski-nallen, tunnen oloni todella rakastetuksi. Hulvattomin ystävänpäivämuisto sijoittuu viiden vuoden taakse. Olimme seurustelleet miesystäväni kanssa silloin vajaan vuoden, eikä hänellä ollut pienintäkään käsitystä siitä, että ystävänpäivä saattoi merkitä joillekin ihmisille jotakin. Suomessa kun se ei taida olla kovinkaan kummoinen "juhla". Olin aamulla käynyt ostamassa hänelle osuvan lahjan. Kun hän iltapäivällä tuli kotiin, toivotin hyvää ystävänpäivää ja kysyin muka pettyneesti, missä ihmeessä minun lahjani on? Tiesin, ettei hän ollut mitään hankkinut. Hän sopersi jotain ja kysyi, että enkai minä nyt sentään hänelle mitään ollut ostanut. Olinpa hyvinkin. Ojensin hänelle nätin paketin, josta paljastui pieni kirja, jonka kanessa koreili APINA. Apinan yläpuolella oli teksti: Anteeksi, olen apina. Ja jokaisella sivulla tämä apina pyytää anteeksi. Hän ymmärsi yskän eikä enää koskaan unohtanut ystävänpäivää, TAI MITÄÄN MUUTAKAAN "MERKKIPÄIVÄÄ". :)

Ystävänpäivä merkitsee meille kaikille eri asioita. Mitäpä jos tänä vuonna hellisit myös sitä kaikkein läheisintä tyyppiä? Sinua iseäsi ja omaa kehoasi. 

Ihanaa ystävänpäivää muruset! <3

Pus, 

Lola
Kommentit

Suositut tekstit