Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

WHAT'S UP DOC?

Täällä ollaan! Ja nyt onkin luvassa ihan vaan pikapostaus kuulumisista, sillä kiire on nyt todellakin päällä! Isosti! Oltuani viikon kipeänä on töitä kertynyt vino pino ja lisäksi olen valmistautunut Miss Fitness Finland -kisan finaaliin niin täysillä, kun murtuneelta häntäluultani olen kyennyt. Onneksi yläkroppaa pystyy treenaamaan tietyissä määrin ja habaa, ojentajia ja olkapäitä onkin yritetty kasvattaa kaikella teholla. Tukena on onneksi hyvin suunniteltu ruokavalio, kiitos meidän Noran! 

Viime aikoina on tehty isoja päätöksiä ja otettu isoja askelia – – ei kuitenkaan liian isoja omille kintuille – – ja se on heijastunut valitettavasti täällä blogissa pidentyneenä postausvälinä. Mutta älkää olko huolissanne, kun saan rattaat pyörimään uusien hommien kanssa, tasaantuu arki takaisin jouhevaan rytmiinsä ja minä sen mukana.

Hello babes, here I am no matter I've been quiet on blog about a week already! GOSH! But I have a reason.. Yes, I've been sick and I have a broken coccyx but…

Mahdollisuuksien maanantai!Kuulutko niihin tyyppeihin, jotka vihaavat maanantaita? Minä en. Maanantait ovat alku uudelle viikolle ja juuri nämä maanantai tsemppaavat minut aina uuteen nousuun! Kokonaisuudessaan viikot kuluvat nykyään jotenki todella nopesti. Keskiviikkona havahdun siihen, että huomenna on jo torstai ja perjantai tuntuu saapuvan aina vain entistä nopeammin. Vaikka tottahan se on, että ei se aika yhtään sen nopeammin kulu, minulla on vain paljon tekemistä.

Yrittäjänä sitä kantaa koko ajan aika moista reppua selässään. Välillä toivon, että voisin oikeasti vaihtaa tuon kuvitteellisen repun oikeaksi ja muuntaa asiamäärän kiloiksi ja nostaa kulutukseni päivä toisensa perään pilviin. Valitettavasti nuo repussa kulkevat asiat ovat kuitenkin asioita, joita ei voi muuttaa massaksi. On tärkeää kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiin, mutta välillä se pääsee kiireen ja stressin keskellä unohtumaan. Jos on huono päivä, sitä ei voi viedä mukanaan työpaikalle. Pitäisi jaksaa olla hyvä, mukava ja reilu yhteistyökumppani, työkaveri sekä pomo. Jos tulee pulmatilanne, en voi siirtää sitä kenellekään toiselle. Minä olen se, joka ongelmat ratkoo ja järjestää niihin oikeanlaisen ratkaisun. Minä olen se, jonka työpöydälle tuodaan viime kädessä kaikki.

Yrittäjänä sitä myös kantaa koko ajan pientä epävarmuutta matkassaan: koskaan ei tiedä miten kauan "hyvä aika" ja "huono aika" kestävät. Jokainen yrittäjä tuntee yrittämisen ylä- ja alamäet. Ne hetket kun menee lujaa ja kortin kääntöpuolen, kun asiakasvirta katkeaa. Alamäen pohjalla ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa: selviytyä tai viheltää peli poikki.

Kaikesta kuormasta huolimatta rakastan työtäni. Rakastan työni mukana tulevaa vaihtelua ja sitä, että saan tavata joka päivä uusia, erilaisia persoonia! Ja ehkäpä juuri työni haastavuuden takia rakastan myös näitä maanantai-päiviä! Maanantai on alku kaikelle hyvälle! Ota se vastaan hyvänä sen sijaan, että käännät sen mielessäsi negatiiviseksi! Usko pois, sillä on merkitystä!

Ihanaa maanantaita ja alkanutta viikko kaikille! Tehdään tästä hyvä! 

– Lola


Kommentit

Suositut tekstit