Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

GLUTEN FREE & YEAST FREE PIZZA RECIPE – GLUTEENITON & HIIVATON PIZZA RESEPTI

Täydellisen gluteenittoman pizzan valmistaminen on joskus ollut kiven takana siksi, että vielä muutama vuosi sitten Suomesta ei löytynyt reseptiin sopivia laadukkaita ja maukkaita aineksia. Gluteenittomia jauhoseoksia on ollut markkinoilla pitkään, mutta niiden avulla ei pizzasta ole tullut kovin kummoista. 

Gluteenittomuus ei ole ainoa vaatimukseni pizzalle, vaan toinen asia jota elimistöni ei siedä on hiiva. Nämä kaksi eivät ole helpoin yhdistelmä, mutta nyt olen viimein löytänyt pulmaan ratkaisun.

Now I am finally sharing it: my best Gluten-Free & Yeast-Free Pizza Recipe! This pizza is my favorite one and it fits for fitness people so very well! There is no gluten, yeast or any fats on the pizza base at all. You can fill the pizza just the way you like or use my favorite filling I am also sharing below. You must try it – you will love it! 

Myllärin -tuoteperheen ihastuttava Kaurajauho on ollut minulle todellinen Taivaan Lahja. Tämän ihanuuden avulla olen onnistunut kehittämään täy…

Aurinko liikuttaaKaikki ovat varmasti panneet merkille, että kevät aurinko on viimein laskenut säteensä myös Suomen ylle. Keväisestä tunnelmasta, narsisseista sekä lämpimästä tuulesta pääsin jo varastamaan esimakua Lontoossa vajaa kuukausi sitten: siellä ollaan kovasti edellä meitä. 


Minuun kevät vaikuttaa voimakkaasti. Talvella paino nousee pari-kolme kiloa, vaikka liikunta tai ruokailutottumukseni eivät muutukaan. Ymmärtäessään paremmin ihmisen elimistöä ja hormonitoimintaa, on myös helpompi suhtautua mm. painonnousuun, syksyn ja talven aikaiseen väsymykseen sekä tunnetilojen vaihteluun ja yleiseen jaksamiseen. Kun ymmärtää mistä tämä johtuu, ei ahdistuskaan pääse yllättämään ihan samalla tavalla kuin aiempina vuosina. 


Aurinko tekee ihmeitä. Ajattelepa hetki itseäsi keväisin ja kesäisin: millainen olosi on? Oletko energisempi? Nautitko olostasi? Lähdetkö mielelläsi kävelylle tai vietätkö aikaasi enemmän ulkona? Miten ihosi voi kesäisin? Entä vatsasi?
Niinpä. Vasta tänä talvena olen pysähtynyt miettimään miten talvi vaikuttaa minuun ja kehooni. Syksyn jaksan vielä tsempata ja silloin tulee vielä ulkoiltuakin, mutta talvi on se pahis. Ensi talveksi minun on pakko suunnitella joku etelän reissu! Se on nyt päätetty!

Kesäisin minun itseni tulee myös syötyä terveellisemmin: tarjolla on tuoreita marjoja, joita minulla on tapana syödä sekä aamiaiseksi että välipalaksi. Toissa kesänä ajoin joka aamu Naantaliin ja ostin ison rasiallisen mansikoita, sitten jatkoin matkaani kallioille niitä herkuttelemaan. Sepä vasta olikin jotakin! Viime kesä oli todella kurja. Toivonkin, että tämän lopputalven kylmyys kertoo kuumasta kesästä!


Viikon päästä lähden taas Viroon. Siellä alkaa aina minun jokainen vuodenaikani: kevät, kesä, syksy ja talvi. Aina.
Virossa sää kuin sää tuntuu aina voimakkaammin kuin Suomessa. Kesällä on kuumempi ja kesä tuntuu kesältä. Näin oli myös viime kesänä, kun Suomessa oli kylmää ja märkää. Kevät on hieman edellä ja ilma tuntuu siellä raikkaalta, Viimsin ja Piritan rantaviivaa kävellen saa hyvän startin kevääseen. Syksyllä Virossa on kylmä ja talvella niin kylmä, että pysyn sisällä ja astun ulos vain pakosta. Talvi tuntuu todellakin talvelta. Mereltä puhaltava tuuli on kuin pienet tikarit iholla. Hyi. Inhoan sitä, mutta siltikin painelen sinne joka Joulu. 

Kevääni starttaa käyntiin siis heti Pääsiäisen jälkeen. Olen innoissani. Rakastan näitä aktiivilomiani Virossa. Illat kruunaa aina ihana kylpylä. Tällä kertaa vietän lomani sviitissä, jossa on oma poreamme. Se viimeistelee tämän loman aika ihanasti! <3

POWERIA VIIKONLOPPUUN!

PUS <3

LOLA

Kommentit

Suositut tekstit