Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

GLUTEN FREE & YEAST FREE PIZZA RECIPE – GLUTEENITON & HIIVATON PIZZA RESEPTI

Täydellisen gluteenittoman pizzan valmistaminen on joskus ollut kiven takana siksi, että vielä muutama vuosi sitten Suomesta ei löytynyt reseptiin sopivia laadukkaita ja maukkaita aineksia. Gluteenittomia jauhoseoksia on ollut markkinoilla pitkään, mutta niiden avulla ei pizzasta ole tullut kovin kummoista. 

Gluteenittomuus ei ole ainoa vaatimukseni pizzalle, vaan toinen asia jota elimistöni ei siedä on hiiva. Nämä kaksi eivät ole helpoin yhdistelmä, mutta nyt olen viimein löytänyt pulmaan ratkaisun.

Now I am finally sharing it: my best Gluten-Free & Yeast-Free Pizza Recipe! This pizza is my favorite one and it fits for fitness people so very well! There is no gluten, yeast or any fats on the pizza base at all. You can fill the pizza just the way you like or use my favorite filling I am also sharing below. You must try it – you will love it! 

Myllärin -tuoteperheen ihastuttava Kaurajauho on ollut minulle todellinen Taivaan Lahja. Tämän ihanuuden avulla olen onnistunut kehittämään täy…

Hetki itselleJuoksin koko viime viikon pää kolmantena jalkana. Joka aamu oli aikainen herätys ja nukkumaan pääsin vasta kun kello lähenteli kahtatoista. Sellainen kuormittaa. Ensi viikko on onneksi pikkuisen kevyempi, mutta jotta sen jaksaa, täytyy vähän ottaa aikaa itselle ja relata.

Aamu alkaa aamiaisella. Hyvällä sellaisella. Rakastan terveellisiä juttuja ja aamu lähtee kivasti käyntiin kun myllyn täyttää terveellisellä täysjyvällä. Puuro on mitä mainioin aamupala. Kuten olenkin muistuttanut, on sen kaverina hyvä nauttia hitaasti imeytyvää proteiinia, kuten kananmunan valkuaista. Kananmunan valkuaisen voi rikkoa puuron sekaan kun puuro on valmis. Anna hautua muutama minuutti kannen alla ja valkuainen hautuu kypsäksi ilman että sitä tarvitsee keittää. Ihanteellinen tapa valmistaa valkuainen. Puuron koostumus kuitenkin muuttuu hieman, eikä se ole läheskään kaikille mieluinen. Ystäväpiiristäni kukaan ei pidä sen koostumuksesta ja he luonnehtivatkin sitä yksinkertaisesti sanalla "kuvottava" :D. Mutta minä tykkään. Joskus keitän kananmunat munina ja pilkon ne sitten puuron sekaan. Fiiliksen mukaan! 

Puuron kanssa silti aina jotakin tuoretta. Tuoreet mansikat ovat herkkua, samoin mustikat. Niistä ja potkua päivään ja kaiken lisäksi marjat ovat ihanan värikkäitä! <3


Lolan protskupuuro


40g kauraleiseitä tai hiutaleita
1 kananmunan valkuainen
1dl raejuustoa
10g hera80 vaniljanmakuista proteiinijauhetta

Pinnalle tuoreita marjoja

Keitä puuro sen paksuiseksi kuin haluat, itse keitän 1dl hiutaleita 3dl:ssä vettä, lesepuuroa haudutan pidempään kuin hiutaleita. 

Kun puuro on valmis, lisää valkuainen ja sekoita. Nosta kattila liedeltä ja laita kansi päälle. Anna hautua muutama minuutti. Sekoita, lisää raejuusto, sekoita jälleen ja lisää proteiinijauhe. Kaada lautaselle ja nauti. 

<3

Aamiaisella tykkään fiilistellä. Aamiainen syödään aina yövaatteet tai aamutakki päällä lehtiä lueskellen, venytellen ja ihan vaan höpöillen. Se on viikonloppuaamuissa parasta – ihan vaan oleminen. Tänään aion laiskotella. Olla vaan. Ottaa aikaa itselle ja relata. Sitä minä kaipaan just nyt!

Ihanaa lauantaita! <3

PUS, 

LOLA


Kommentit

Suositut tekstit