Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

WHAT'S UP DOC?

Täällä ollaan! Ja nyt onkin luvassa ihan vaan pikapostaus kuulumisista, sillä kiire on nyt todellakin päällä! Isosti! Oltuani viikon kipeänä on töitä kertynyt vino pino ja lisäksi olen valmistautunut Miss Fitness Finland -kisan finaaliin niin täysillä, kun murtuneelta häntäluultani olen kyennyt. Onneksi yläkroppaa pystyy treenaamaan tietyissä määrin ja habaa, ojentajia ja olkapäitä onkin yritetty kasvattaa kaikella teholla. Tukena on onneksi hyvin suunniteltu ruokavalio, kiitos meidän Noran! 

Viime aikoina on tehty isoja päätöksiä ja otettu isoja askelia – – ei kuitenkaan liian isoja omille kintuille – – ja se on heijastunut valitettavasti täällä blogissa pidentyneenä postausvälinä. Mutta älkää olko huolissanne, kun saan rattaat pyörimään uusien hommien kanssa, tasaantuu arki takaisin jouhevaan rytmiinsä ja minä sen mukana.

Hello babes, here I am no matter I've been quiet on blog about a week already! GOSH! But I have a reason.. Yes, I've been sick and I have a broken coccyx but…

Syksy

Syksy on sitä jotain, mitä itse henkilökohtaisesti ensin kauhulla odotan ja lopuksi nautin siitä täysin rinnoin. Syksy tuo mieleeni väkisinkin kylmän sateen, kumisaappaat ja mutaiset tiet. Tämä juontaa juurensa lapsuuden maalaismaisemista, joissa syksy oli vähän erilaista kuin kaupungissa. Sama pätee kevääseen, joka sekin sitten aina pääsee yllättämään minut positiivisesti. 

Nyt on ollut ihanat ilmat, aurinko on tuonut oman säväyksensä tähän hommaan. Syksyn tuoksu täyttää koko kaupungin ja omenat putoilevat puista, se on jotenkin viehättävää. Olenkin ulkoillut viime viikkoina enemmän kuin koko kesänä ja ihan vain siksi, että ulkona on niin kaunista! Olen imenyt itseeni energiaa luonnosta aivan uudella tavalla ja saman ovat tehneet myös pienet koirani. Eilisillan rentouduin päivän päätteeksi Naantalissa meren äärellä, tuuli oli kova, mutta ilma lämmin ja rentouttava. Suuntaa aurinkoiseen Naantaliin ja istahda vaikkapa Merisalin terassille herkuttelemaan myöhäisillan buffet. Viikonloppuisin nautit luonnon läheisyydestä ja hyvästä ruoasta siellä klo 22 asti. Suosittelen!
Läheisellä omakotitaloalueella ihmiset haravoivat pihojaan ja täyttävät suuret korit aidan vierustalle täyteen ihania, punaisia omenoita, joita ohikulkijat saavat sitten nappailla mukaansa. IHANAA!!! Olen fiilistellyt torin herkkuja, mutta tämäpä se onkin vasta jotakin! Tänään saimme naapurin mummolta kaksi jättimäistä kassillista luumuja ja ison nyssäkän omppuja. Kiitokseksi leivon jotain hyvää herkkua, miten olisi vaikkapa karamellisoitu omenapiiras tai luumuhillo? Nam nam namia, sanon minä!


Nyt on edessä viikonloppu ja se tulee todellakin tarpeeseen; kulunut viikko on mennyt töissä taas melkoisen kovalla sykkeellä ja odotan näitä kahta vapaapäivää enemmän kuin paljon. Suunnitelmissa on kerrassaa ei mitään! Ainoa asia, minkä olen suunnittelut valmiiksi on leipominen, sekä hyvä ruoka. Lauantaina lataan lautaselle donitseja – ai että! Elämä on ihanaa, eikö?

Ihanaa viikonloppua te kaikki super-tyypit! Pidetään pää pystyssä!

PUS!

<3 LOLA

Kommentit

Suositut tekstit