Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

WHAT'S UP DOC?

Täällä ollaan! Ja nyt onkin luvassa ihan vaan pikapostaus kuulumisista, sillä kiire on nyt todellakin päällä! Isosti! Oltuani viikon kipeänä on töitä kertynyt vino pino ja lisäksi olen valmistautunut Miss Fitness Finland -kisan finaaliin niin täysillä, kun murtuneelta häntäluultani olen kyennyt. Onneksi yläkroppaa pystyy treenaamaan tietyissä määrin ja habaa, ojentajia ja olkapäitä onkin yritetty kasvattaa kaikella teholla. Tukena on onneksi hyvin suunniteltu ruokavalio, kiitos meidän Noran! 

Viime aikoina on tehty isoja päätöksiä ja otettu isoja askelia – – ei kuitenkaan liian isoja omille kintuille – – ja se on heijastunut valitettavasti täällä blogissa pidentyneenä postausvälinä. Mutta älkää olko huolissanne, kun saan rattaat pyörimään uusien hommien kanssa, tasaantuu arki takaisin jouhevaan rytmiinsä ja minä sen mukana.

Hello babes, here I am no matter I've been quiet on blog about a week already! GOSH! But I have a reason.. Yes, I've been sick and I have a broken coccyx but…

HYVÄÄ JOULUA – MERRY CHRISTMAS

On joulu. Jouluaatto. Toisille tämä on päivä jota odotetaan innolla ja fiiliksellä, toisille taas tapahtuma joka aiheuttaa ahdistusta ja joka halutaan sivuuttaa keinolla millä hyvänsä. Minulle joulu on juhla ja nautin siitä. En kuitenkaan kaipaa ympärilleni hälinää ja touhua, vaan haluan viettää jouluni rauhassa. Jouluuni kuuluu jouluruoat, herkut, itsetehty suklaa ja leivokset, joululeffat ja koko ilta pyjamassa.

Joulu on minulle kuin erityisen tunnelmallinen vapaapäivä, kun otan sen vastaan sellaisena jäävät pois stressi ja ahdistus. Tämän vuoksi vietänkin jouluni mieluiten yksin; vain minä ja pikkukoirani. Minulla ei ole perhettä, joka vapauttaa minut "jouluvastuusta". Jos joskus.. niin sitten. Mutta siihen asti on hyvä näin. Ja minä nautin.

Tunnelmallista joulua. <3 

PUS!

<3 LOLA

It's Christmas Eve. The day someones been waiting a lot and someone hates more than anything else. To me this day is important. It's the day to slow down and celebrate. My Christmas Eve is like a very special day off. When I take it this way I avoid the stress and all negative thoughts the Christmas very easily gives people. I don't actually want people around me on Christmas, all I want for Christmas is my own alone time with my fur babies. I cook lots of foods and bake gingerbreads and make homemade chocolate. I take a bath, eat and watch my favorite Christmas movies like Christmas Carol over and over again.

And here I am, sitting on sofa and eating Christmas food. My babies are sleeping on bed next to me and we are all feeling so happy tonight. Merry Christmas everyone, wish you all enjoy your day.

xxx Lola

Kommentit

Suositut tekstit