Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

WHAT'S UP DOC?

Täällä ollaan! Ja nyt onkin luvassa ihan vaan pikapostaus kuulumisista, sillä kiire on nyt todellakin päällä! Isosti! Oltuani viikon kipeänä on töitä kertynyt vino pino ja lisäksi olen valmistautunut Miss Fitness Finland -kisan finaaliin niin täysillä, kun murtuneelta häntäluultani olen kyennyt. Onneksi yläkroppaa pystyy treenaamaan tietyissä määrin ja habaa, ojentajia ja olkapäitä onkin yritetty kasvattaa kaikella teholla. Tukena on onneksi hyvin suunniteltu ruokavalio, kiitos meidän Noran! 

Viime aikoina on tehty isoja päätöksiä ja otettu isoja askelia – – ei kuitenkaan liian isoja omille kintuille – – ja se on heijastunut valitettavasti täällä blogissa pidentyneenä postausvälinä. Mutta älkää olko huolissanne, kun saan rattaat pyörimään uusien hommien kanssa, tasaantuu arki takaisin jouhevaan rytmiinsä ja minä sen mukana.

Hello babes, here I am no matter I've been quiet on blog about a week already! GOSH! But I have a reason.. Yes, I've been sick and I have a broken coccyx but…

TALVIAAMUN GRANAATTIOMENASMOOTHIE – POMEGRANATE SMOOTHIE

Granaattiomenat ovat nyt parhaimmillaan ja ne sopivat sekä kylmiiin että lämpimiin juomiin enemmän kuin ihanasti! Nappaa talteen herkullinen granaattiomena-vadelma proteiinijuoma reseptini ja hemmottele sillä itseäsi vaikkapa heti aamusta!

KEVYT GRANAATTIOMENA-VADELMA PROTEIINIJUOMA: 1 granaattiomena
2dl soijamaitoa
100g vadelmia
1rkl proteiinijauhetta esim. hera80

1. Irrota granaattiomenan siemenet kuorista ja hienonna siemenet tehosekoittumessa tasaiseksi soseeksi. Kaada siemenmassa pieneen siivilään ja painele siitä mehu huolellisesti astiaan talteen. 
2. Laita vadelmat tehosekoittimeen ja soseuta sileäksi.
3. Sekoita mehuun proteiinijauhe ja kaada mehu tehosekoittimeen. Lisää soijamaito ja aja juoma tasaiseksi.
4. Kaada lasiin ja nauti. Halutessasi voit tehdä juomasta myös lämpimän. 

Ihanaa uutta viikkoa!

PUS!

<3 LOLA


SUPER LIGHT POMEGRANATE-RASPBERRY PROTEIN DRINK


1 pomegranate
2dl soy milk
100g raspberries
1tbsp protein powder (whey protein)

1. Take seeds off from pomegranate and put them in blender. Mix them well and pour the mixture in strainer. Press the juice out from the seeds and put it in glass to wait.
2. Put raspberries in blender and mix well until the mixture is super smooth.
3. Now add the protein powder in pomegranate juice and mix well. Pour it in the blender and add soy milk also. Mix until the drink looks soft and nice. 
4. Pour in glass and enjoy. You can also make this drink as a hot. 

Kommentit

  1. Nam😘Join Turkissa pelkkää puristettua granaattiomenamehua ja se oli tujua tavaraa🍎

    VastaaPoista
  2. Se on melko ärtsyä ;) mutta se kertonee siitä että se sisältää paljon hyvää. Soijamaito ja hera pehmentää makua ihanasti <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei siellä! Mitä sinulle tänään kuuluu? Jätä kommentti ja kerro ajatuksesi. <3

Hello Beautiful, how are you? Leave a comment and tell me what's on your mind. xx

Suositut tekstit