Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

GLUTEN FREE & YEAST FREE PIZZA RECIPE – GLUTEENITON & HIIVATON PIZZA RESEPTI

Täydellisen gluteenittoman pizzan valmistaminen on joskus ollut kiven takana siksi, että vielä muutama vuosi sitten Suomesta ei löytynyt reseptiin sopivia laadukkaita ja maukkaita aineksia. Gluteenittomia jauhoseoksia on ollut markkinoilla pitkään, mutta niiden avulla ei pizzasta ole tullut kovin kummoista. 

Gluteenittomuus ei ole ainoa vaatimukseni pizzalle, vaan toinen asia jota elimistöni ei siedä on hiiva. Nämä kaksi eivät ole helpoin yhdistelmä, mutta nyt olen viimein löytänyt pulmaan ratkaisun.

Now I am finally sharing it: my best Gluten-Free & Yeast-Free Pizza Recipe! This pizza is my favorite one and it fits for fitness people so very well! There is no gluten, yeast or any fats on the pizza base at all. You can fill the pizza just the way you like or use my favorite filling I am also sharing below. You must try it – you will love it! 

Myllärin -tuoteperheen ihastuttava Kaurajauho on ollut minulle todellinen Taivaan Lahja. Tämän ihanuuden avulla olen onnistunut kehittämään täy…

SURUSSA – IN THE SORROW

Hetken hiljaisuus. Kirjoittaminen helpottaa, mutta kaikki sanat ovat nyt niin henkilökohtaisia, etten voi niitä tänne näpyttää. Preston O'Rayley, "Peikko" kuten häntä meillä kotona kutsuttiin, nukkui pois tänä aamuna. Taistelu lymfooman kourissa kävi liian raskaaksi. Paino laski reilut kaksi kiloa ja tänä aamuna pikkuinen painoi enää vain 800 grammaa.

Nämä päätökset ovat aina rankkoja, mutta kuten olen monta kertaa jo itselleni sanonut on tämän surun kanssa parempi elää kuin elää katsellen toisen tuskaa. 

My little Preston O'Rayley passed away this morning. There are no words to say how hard it was to me. He was very sick and lost weight over 2 kilos in one month, this morning he was only 800 grams and has no appetite left at all. The decision to let him go was so hard but I had no choices. It's better to live with this deep and painful sorrow than live by watching his pain. I knitted the rainbow sweater to my little one and dressed him before we left to the vet. These colors are my power colors and I always wear similar socks and mittens, my dogs also have similar sweaters. 

He slept away very peaceful way and this make it easier to me. Today I am sad, so very sad that I just can no anything else just laying down and cry. I lay down, cry and eat chocolate. That's my whole plan today, nothing else. This is how I feel and I don't know how long this will take. As long as it need to. I have to listen to my mind and let myself to sorrow and take time for it. That's the only way to get over it. 

Sorrow. This is all I have now. This is all I am. This is where I am now. In the sorrow. 

Neuloin Prestonille viimeistä matkaa varten pienen sateenkaari-neuleen. Nämä värit ovat meidän perheemme onnen värit ja kulkee itselläni mukana villasukkien ja lapasten muodossa, koirat pukeutuvat vastaavasti samanvärisiin neuleisiin.

Preston nukkui syliini rauhassa. Hymy pienellä naamallaan oli niin kaunis, että hän näytti pieneltä nukelta.

Olen surullinen ja tämä postaus on nyt kaikkea muuta kuin sitä, mitä saatte tavallisesti lukea. Tänään minä en voi hyvin, eikä minulla ole voimaa kohdata maailmaa eikä yhtä ainoaa ihmistä. Tänään minun pallosilmäni itkevät ja omenaposkeni ovat tulipunaiset. Tänään minä itken, suren ja kaipaan. Ja minun täytyy saada tehdä niin. Tänään minuun sattuu, tänään minun sydämeni on kipeä. Tänään en pyydä anteeksi hiljaisuuttani, en surkeaa olemustani enkä ruikuttavaa ääntäni. Tänään minä kaipaan halausta, suukkoja ja suklaata. Tänään, päivänä, jolloin minun pieni Peikkoni lähti matkalle, jolle minä en voinut lähteä mukaan. Irti päästämisen tunne on kuin maalaus ja elokuva mielessäni. Kaksi toisistaan erkanevaa kämmentä; yksi käsi ja yksi käpälä. Ja Hans Zimmerin musiikki joka iskee mielen jokaiseen sopukkaan tainnuttavalla tavalla. Se on minun mieleni nyt. 

Kommentit

Lähetä kommentti

Hei siellä! Mitä sinulle tänään kuuluu? Jätä kommentti ja kerro ajatuksesi. <3

Hello Beautiful, how are you? Leave a comment and tell me what's on your mind. xx

Suositut tekstit