Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

GLUTEN FREE & YEAST FREE PIZZA RECIPE – GLUTEENITON & HIIVATON PIZZA RESEPTI

Täydellisen gluteenittoman pizzan valmistaminen on joskus ollut kiven takana siksi, että vielä muutama vuosi sitten Suomesta ei löytynyt reseptiin sopivia laadukkaita ja maukkaita aineksia. Gluteenittomia jauhoseoksia on ollut markkinoilla pitkään, mutta niiden avulla ei pizzasta ole tullut kovin kummoista. 

Gluteenittomuus ei ole ainoa vaatimukseni pizzalle, vaan toinen asia jota elimistöni ei siedä on hiiva. Nämä kaksi eivät ole helpoin yhdistelmä, mutta nyt olen viimein löytänyt pulmaan ratkaisun.

Now I am finally sharing it: my best Gluten-Free & Yeast-Free Pizza Recipe! This pizza is my favorite one and it fits for fitness people so very well! There is no gluten, yeast or any fats on the pizza base at all. You can fill the pizza just the way you like or use my favorite filling I am also sharing below. You must try it – you will love it! 

Myllärin -tuoteperheen ihastuttava Kaurajauho on ollut minulle todellinen Taivaan Lahja. Tämän ihanuuden avulla olen onnistunut kehittämään täy…

PARHAAT LAHJAVINKIT YSTÄVÄLLE – BEST VALENTINE'S DAY GIFT TIPS

Ystävänpäivä lähestyy, se vierii taas syliin kovaa vauhtia ja tekee mielen iloiseksi. Ainakin minun mieleni: tykkään vaan ihan suunnattomasti siitä kaikesta krääsästä ja tilpehööristä mitä ilmestyy kauppoihin ystävänpäivän korvilla: kaikki se ihana pinkki loisto! AAAH!

Jenkeissä ystävänpäivä-meininki on ihan käsittämätöntä! Sen sijaan täällä kotimaassa en ole moiseen hössötykseen törmännyt – ainoastaan kaupan hyllyjen pinkkiriemuun! :D

Mielestäni ystävänpäivää pitäisi Suomessakin viettää isommalla asteella: kukkia, suklaata ja joka vuosi uusi Bukowski-nalle! Sitä minä haluan silloin kun on neljästoista helmikuuta)! Jos kukaan ei osta sinulle ystävänpäivälahjaa, osta se itsellesi. Olet joka tapauksessa sen verran super-tyyppi, että ansaitset tuona pinkkipäivänä jotain ihanaa!
It´s coming soon – The Valentine's Day! And I am so excited about it! Every year I am waiting some heart shaped chocolates, teddy bear and flowers and I am not gonna get disappointed! If no one get them to me I will get them to me by myself lol. Yep, that's me!

The Valentine's Day is one of the most wonderful day in the winter just before spring. It's like  The Easter but earlier but same way it cheers me up with all pink things that pop up at stores. I love this pink party time!

Below I share my Valentine's Day Gift tips. Pick up your favourite and if you have no one to give them give some to yourself then. 

xx, Lola

Ystävänpäivä on ihana startti kevääseen ja aion tänäkin vuonna ottaa siitä kaiken ilon irti.


Parhaat ystävänpäivälahjat ystävälle tai omalle murulle / BEST VALENTINE'S DAY GIFT TIPS: 

  • Leonidas suklaita sydänrasiassa (tämä on enemmän kuin taivaallisen hyvää!) Turkulaiset huom! Myllyn liikeessä ihana valikoima! / Leonidas Chocolate! It's so darn delicious!
  • Itsetehdyt suklaakonvehdit, joihin resepti täällä >> / Self-made chocolate, get the recipe here >>
  • Itse neulotut villasukat tai lapaset (vaikka sitten reikäiset jos kutominen ei ole hallussa, ajatus tärkein! :D ) / Self-made wools socks or mittens (no matter if you don't handle knitting, they don't care! :D )
  • Itse koottu ystävänpäiväkori jossa parhaita pikkujuttuja kuten tikkareita, kiiltokuvia ja kaikkea muuta krääsää / Little Valentine's Day basket filled with all unnecessary things like lollipops and stickers haha
  • Valokuvakehys jossa yhteisselfie / photo frame with selfie of you two
  • Bukowski-nalle (näitä nallukoita ei voita mikään!) / Teddy bear (The best one!)

Tasan kymmenen päivää ja sitten se on, laittakaahan siis hihat heilumaan!

Jännää odotusta ja ystävyyden riemua teidän pikku sydämiin, lukijat!

PUS!

<3 LOLAKommentit

Suositut tekstit