Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

WHAT'S UP DOC?

Täällä ollaan! Ja nyt onkin luvassa ihan vaan pikapostaus kuulumisista, sillä kiire on nyt todellakin päällä! Isosti! Oltuani viikon kipeänä on töitä kertynyt vino pino ja lisäksi olen valmistautunut Miss Fitness Finland -kisan finaaliin niin täysillä, kun murtuneelta häntäluultani olen kyennyt. Onneksi yläkroppaa pystyy treenaamaan tietyissä määrin ja habaa, ojentajia ja olkapäitä onkin yritetty kasvattaa kaikella teholla. Tukena on onneksi hyvin suunniteltu ruokavalio, kiitos meidän Noran! 

Viime aikoina on tehty isoja päätöksiä ja otettu isoja askelia – – ei kuitenkaan liian isoja omille kintuille – – ja se on heijastunut valitettavasti täällä blogissa pidentyneenä postausvälinä. Mutta älkää olko huolissanne, kun saan rattaat pyörimään uusien hommien kanssa, tasaantuu arki takaisin jouhevaan rytmiinsä ja minä sen mukana.

Hello babes, here I am no matter I've been quiet on blog about a week already! GOSH! But I have a reason.. Yes, I've been sick and I have a broken coccyx but…

HOW DOES IT FEEL

Viime päivät on olleet ihan uskomattomia. Tarinaani on jaettu ympäri maailman aina Euroopasta Jenkkeihin ja Aasiaan asti. Venäjällä kuhistaan ja yhteydenottoja tulee joka hetki. En voinut koskaan edes ajatella, että olisin itse jonain päivänä se tyyppi joka inspiroi ja motivoi. Tämä on vaan tosi koskettava juttu! Olen halunnut tuoda tarinaani ja omaa tapaani katsoa asioita ja maailmaa esille täällä blogissani tavoittelematta sillä mitään muuta kuin sitä, että joku voisi poimia siitä itselleen tsemppiä! Olen ilmeisesti onnistunut tavoitteessani ihan hyvin, sillä tarinani on nyt ihan koko maailman korvilla. 

En voi sanoa muuta kuin kiitos. Kiitos lukijoilleni ja kiitos seuraajilleni. Ilman teitä ei olisi minua tässä ja nyt. 

Pari linkkiä vielä alla: 

https://www.thesun.co.uk/living/3139703/obese-woman-who-was-hospitalised-with-anorexia-when-bullying-made-her-drop-seven-stone-is-now-known-as-the-fitness-barbie-after-stunning-recovery/

http://www.ksml.fi/tanaan/El%C3%A4m%C3%A4ntapamuutoksen-tehneen-suomalaisnaisen-tarinaa-kerrotaan-maailmalla/952134?pwbi=f61c82521b785340d7982f12b647385a

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-4334452/Fitness-barbie-tells-weight-loss-triggered-anorexia.html

PUS!

<3 LOLA

So yes, people have asked me a lot how does it feel so many different magazines all around the world has shared my story. Well, I have no words. It feels just an amazing! I never believed this kind of things would happen to me. It's.. It's.. No words!

I really wish my story and my blog will help many many people all around. If I can help even one person somewhere by being myself then I am more than happy. My work here will be done then. 

Thank you for everyone for following me on my Instagram @lolathefitnessabarbie 
Without you I wouldn't be here where I am at the moment. #thankful

xx, Lola
Kommentit

Suositut tekstit