Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

WHAT'S UP DOC?

Täällä ollaan! Ja nyt onkin luvassa ihan vaan pikapostaus kuulumisista, sillä kiire on nyt todellakin päällä! Isosti! Oltuani viikon kipeänä on töitä kertynyt vino pino ja lisäksi olen valmistautunut Miss Fitness Finland -kisan finaaliin niin täysillä, kun murtuneelta häntäluultani olen kyennyt. Onneksi yläkroppaa pystyy treenaamaan tietyissä määrin ja habaa, ojentajia ja olkapäitä onkin yritetty kasvattaa kaikella teholla. Tukena on onneksi hyvin suunniteltu ruokavalio, kiitos meidän Noran! 

Viime aikoina on tehty isoja päätöksiä ja otettu isoja askelia – – ei kuitenkaan liian isoja omille kintuille – – ja se on heijastunut valitettavasti täällä blogissa pidentyneenä postausvälinä. Mutta älkää olko huolissanne, kun saan rattaat pyörimään uusien hommien kanssa, tasaantuu arki takaisin jouhevaan rytmiinsä ja minä sen mukana.

Hello babes, here I am no matter I've been quiet on blog about a week already! GOSH! But I have a reason.. Yes, I've been sick and I have a broken coccyx but…

#OikeastiHaluanRisifruttia

Hei tyypit! Nyt on ihan makean mahtavaa asiaa! Jos joku teistä nimittäin rakastaa Risifruttia ja kaipaa samalla hemmottelua niin kannattaa napata kamera käteen ja kaupasta purkki maailman parasta hyvää! Risifrutilla on nimittäin aivan mahtava Instagram-skaba käynnissä ja palkintona on hemmotteluviikonloppu Kämp-hotellissa!

Kurkkaa ohjeet täältä >> ja kipitä hakemaan oma suosikkisi lähikaupasta!#OikeastiHaluanRisifruttia

Jokaisen silmään on varmasti pistänyt tv:ssä pyörivät Risifrutti-mainokset, joissa pallotettaan eri dieettejä ja sitä mikä on in ja mikä out. Risifrutti ei ole treeniruokaa, vaan ihan oikea herkku! Sitä voi silti nautiskella hyvällä omatunolla, sillä annoskoko on sopivan kokoinen ja sokerin lisäksi purnukkaan mahtuu myös reilut viisi grammaa proteiinia. Risifrutin ravintoarvoja voi verrata vanukkaaseen, mutta toisin kuin vanukkaassa risifrutin hiilihydraateista pienempi osa koostuu sokereista.

Risifrutti sopii kaiken ikäisille ja helpon pakkauksensa ansioista se kulkee helposti myös mukana! Mikä on sun lemppari maku? Mä oon ihan hulluna vadelmaan!

Nyt ei muuta kuin osallistumaan! Oma kisakuvani löytyy pian Instasta ja tässä postauksessa myös aimo annos kunnon fruttihypetystä!

PUS!

<3 LOLA


Kommentit

Suositut tekstit