Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

GLUTEN FREE & YEAST FREE PIZZA RECIPE – GLUTEENITON & HIIVATON PIZZA RESEPTI

Täydellisen gluteenittoman pizzan valmistaminen on joskus ollut kiven takana siksi, että vielä muutama vuosi sitten Suomesta ei löytynyt reseptiin sopivia laadukkaita ja maukkaita aineksia. Gluteenittomia jauhoseoksia on ollut markkinoilla pitkään, mutta niiden avulla ei pizzasta ole tullut kovin kummoista. 

Gluteenittomuus ei ole ainoa vaatimukseni pizzalle, vaan toinen asia jota elimistöni ei siedä on hiiva. Nämä kaksi eivät ole helpoin yhdistelmä, mutta nyt olen viimein löytänyt pulmaan ratkaisun.

Now I am finally sharing it: my best Gluten-Free & Yeast-Free Pizza Recipe! This pizza is my favorite one and it fits for fitness people so very well! There is no gluten, yeast or any fats on the pizza base at all. You can fill the pizza just the way you like or use my favorite filling I am also sharing below. You must try it – you will love it! 

Myllärin -tuoteperheen ihastuttava Kaurajauho on ollut minulle todellinen Taivaan Lahja. Tämän ihanuuden avulla olen onnistunut kehittämään täy…

100 KCAL PROTEIN SUSHI – SADAN KALORIN PROTEIINISUSHI

Omassa elämäntyylissäni olen oppinut keksimään ja kehittelemään – kaikesta hyvästä on pakko tehdä aina vähän parempaa ja aina vähän kevyempää ja terveellisempää! Meidän kaikkien makunystyrät mielivät vähän eri asioita eikä se mikä maistuu minulle miellytä välttämättä sinua. Sushi ei ole kaikkien juttu, mutta niille jotka sitä rakastavat saattaa tämä resepti olla pelastus: sushi kun ei ole aina kevyimmästä päästä, tämä kuitenkin on!

I am very falled in love with sushi and this is not so good thing because the sushi is not always very light to eat. So I have planned my very own fitness sushi and this is so super delicious that I could really live by eating only this! This fits perfectly to fitness competitors diet because there are no carbs actually at all because we cover the rice with cottage cheese. Cucumber will be there instead avocado and salmon will be covered with boiled egg whites (or raw beef if you prefer). There are under 100 calories in one roll, 15 grams of proteins, only 2 grams of carbs and under 1 grams fats. So what do you think? Pretty awesome huh!? YOU MUST TRY!
Erikoista tässä sushissa on se, että tähän ei tule riisiä eikä kalaa lainkaan, vaan kyseessä on käytännössä vähärasvainen proteiinirulla. Riisin sijaan käytämme Arla Keso-raejuustoa, kalan sijaan keitettyä kananmunan valkuaista (itse vaihdan tämän välillä kevyesti lämmitettyyn raakaan naudanpaistisiivuun tai leikkeleeseen) ja tuttuna kaverina merilevärullan sisältä löytyy myös kurkku! Aikamoinen combo, ettenkö sanoisi!

Yhdessä rullassa on tosiaan vain vajaat 100 kaloria, proteiinia reilut 15g, hiilareita 2g ja rasvaa alle 1g. Tämä siis per rulla! Aikamoinen fitness-sushi siis ja sopii aivan täydellisesti pian häämöttäviin kisadieetteihin! Poimi siis resepti talteen ja ala rullata!

Ihanaa, aurinkoista torstaita! 

PUS!

<3 LOLA

Riisitön proteiinisushi 1 rulla / Protein sushi without rice for fitness lifestyle (recipe for 1 roll)

1 Nori sushi merilevälevy (itse käytän Blue Dragonia) / 1 sheet of Nori seaweeds
60g Arla Kesoa / 50g fat free cottage cheese
2 keitettyä munan valkuaista / 2 boiled egg whites
Kurkkua tai porkkanaa (tai molempia!) pitkinä tankoina. Korvaa avocadolla jos tahdot. / cucumber or carrot or both! You can also cover these with avocado if you like to. 

Kokoa makirullan tapaan ja rullaa rullaksi. Koska rullassa on raejuustoa suosittelen syömään sen piakoin valmistuksen jälkeen, muuten saattaa mennä vetiseksi. / roll it like sushi roll and enjoy. Because of cottage cheese I recommend to eat it right away after preparing. 

Happy and sunny Thursday babes! xx, Lola

Kommentit

Suositut tekstit