Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

WHAT'S UP DOC?

Täällä ollaan! Ja nyt onkin luvassa ihan vaan pikapostaus kuulumisista, sillä kiire on nyt todellakin päällä! Isosti! Oltuani viikon kipeänä on töitä kertynyt vino pino ja lisäksi olen valmistautunut Miss Fitness Finland -kisan finaaliin niin täysillä, kun murtuneelta häntäluultani olen kyennyt. Onneksi yläkroppaa pystyy treenaamaan tietyissä määrin ja habaa, ojentajia ja olkapäitä onkin yritetty kasvattaa kaikella teholla. Tukena on onneksi hyvin suunniteltu ruokavalio, kiitos meidän Noran! 

Viime aikoina on tehty isoja päätöksiä ja otettu isoja askelia – – ei kuitenkaan liian isoja omille kintuille – – ja se on heijastunut valitettavasti täällä blogissa pidentyneenä postausvälinä. Mutta älkää olko huolissanne, kun saan rattaat pyörimään uusien hommien kanssa, tasaantuu arki takaisin jouhevaan rytmiinsä ja minä sen mukana.

Hello babes, here I am no matter I've been quiet on blog about a week already! GOSH! But I have a reason.. Yes, I've been sick and I have a broken coccyx but…

STRAWBERRY GIRL IN TALLINN

Loma teki hyvää, niin kuin aina. Nautin suunnattomasti spasta, saunan lämmöstä sekä hyvästä ruoasta. Heitin aivot narikkaan, kirjaimellisesti. Annoin itseni olla ihan täysillä, mikä tarkoitti sitä, että nukuin, nukuin, söin ja nukuin ja söin taas. Jopas olikin oikein aktiivi loma! :D 

The vacation in Tallinn is over and I feel happy and relaxed no matter the break was super short. I let myself to relax well and I did all the things I wanted and this simply meant relaxing at spa and saunas, sleeping, sleeping, eating, sleeping and eating again. And again! Not so active vacation lol.Parasta lomassa oli kuitenkin kevät, mikä tarkoittaa tuoreita mansikoita. Tämä onkin yksi jättiläismäinen syy siihen, miksi rakastan Viroa niin paljon: sieltä saa ekat mansikat jo maalis-huhtikuussa! Ja voin kertoa, että Suomesta ei saa yhtä hyviä herkkuja KOKO KESÄNÄ!

The best thing on my holidays was the spring which mean STRAWBERRIES in Estonia. In Finland we get strawberries on June (if we are lucky and unfortunately we usually are not lol). So you can only imagine how super happy I felt by eating those beautiful red delicious berries! They are my all time favorite and I could live only by eating them haha! Also they are so good, in Finland we do not have as good as they have in Estonia!Mansikoita tuli mussutettua ihan koko ajan. Niitä oli pakko ripotella päivän mittaan jokaiselle aterialle, sitä tätä herkkua en voi yksinkertaisesti vastustaa. So.. I ate them ALL THE TIME with EVERY MEAL lol. I just can't resist them!Mansikoiden lisäksi tuli uppouduttua myös muihin herkkuihin, kuten sushiin ja hedelmiin. Sushista onkin tulossa muuten juttua loppuviikosta, kannattaa lukaista, etenkin jos reissailet Tallinnassa tänä keväänä tai tulevana kesänä.

I also pampered my lazy self with sushi and fruits. And by the way, I am going to make up such a nice post of sushi later this week. ;) So stay tuned!Siinäpä olikin tuo pikku lomamatka pähkinänäkuoressa: mansikat, sushi, uni ja kylpylä! Sää salli ja aurinko helli, Suomessa odottikin sitten räntäsade ja raekuurot. Jopas jotakin! :D

Ihanaa viikkoa tyypit kylmyydestä huolimatta, yritetään nauttia täysillä!

PUS!

<3 LOLA

Anyway the weather was lovely in Tallinn, the sunny and warm and when I back to Finland it was snowy and freezing. Horrible but no can do haha. 

Wish you all have a nice week no matter if it's sunny or cold. Love ya! xx, Lola

Kommentit

 1. ihan pakko kysyä kun huomasin sun igstoryssa että olit ostanut ihan hullun määrän irtokarkkeja, niin kuinka paljon yleensä syöt herkkupäinä karkkeja tms muuta herkkua? ja kuinka useasti pidät ns vapaasyönti päiviä? �� tostakin vois saada hyvän postauksen, mitä syöt sun herkkupäivinä ja kuinka paljon, miten usein jne ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa siellä! Hullu määrä karkkeja suuntaa tänä viikonloppuna Vappuriehaan Prismassa irttarit vielä sunnuntaihin asti voimassa! Vink vink! ;) herkkupäivinä en laske herkkujani, koska haluan ottaa silloin rennosti. Välillä saatan valita herkut yhdestä tai kahdesta kategoriasta eli esim. karkki ja sipsit tai pulla ja pizza. Sillä tapaa pysyy paremmin räpylässä homma herkutellessa - minulle kun maistuu kyllä! Herkkupäiviä on myös fiiliksen mukaan 1-3 viikossa.

   Nyt pyrin kesää kohti mentäessä korvaamaan herkkuja mansikoilla ja muilla marjoilla, hedelmiä vatsani kestää huonosti mutta mansikoilla ja mustikoilla selättää makeanhimon hienosti ilman vatsakipija. Hedelmistä ananas on tähän tosi hyvä kikka!

   Ihanaa Vappua sinulle!

   PUS!

   <3 LOLA

   Poista

Lähetä kommentti

Hei siellä! Mitä sinulle tänään kuuluu? Jätä kommentti ja kerro ajatuksesi. <3

Hello Beautiful, how are you? Leave a comment and tell me what's on your mind. xx

Suositut tekstit