Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

GLUTEN FREE & YEAST FREE PIZZA RECIPE – GLUTEENITON & HIIVATON PIZZA RESEPTI

Täydellisen gluteenittoman pizzan valmistaminen on joskus ollut kiven takana siksi, että vielä muutama vuosi sitten Suomesta ei löytynyt reseptiin sopivia laadukkaita ja maukkaita aineksia. Gluteenittomia jauhoseoksia on ollut markkinoilla pitkään, mutta niiden avulla ei pizzasta ole tullut kovin kummoista. 

Gluteenittomuus ei ole ainoa vaatimukseni pizzalle, vaan toinen asia jota elimistöni ei siedä on hiiva. Nämä kaksi eivät ole helpoin yhdistelmä, mutta nyt olen viimein löytänyt pulmaan ratkaisun.

Now I am finally sharing it: my best Gluten-Free & Yeast-Free Pizza Recipe! This pizza is my favorite one and it fits for fitness people so very well! There is no gluten, yeast or any fats on the pizza base at all. You can fill the pizza just the way you like or use my favorite filling I am also sharing below. You must try it – you will love it! 

Myllärin -tuoteperheen ihastuttava Kaurajauho on ollut minulle todellinen Taivaan Lahja. Tämän ihanuuden avulla olen onnistunut kehittämään täy…

FIRST OF MAY

Suomessa toukokuun ensimmäinen on ehkäpä vuoden hauskin juhla: Vappu. Jenkeissä sitä juhlitaan nimellä "First of May" ja silloin lomaillaan, rentoillaan ja pidetään hauskaa. Suomessa jonkinlaiseksi perinteeksi tuntuu rakentuneen se, että Vappuna avataan grillikausi. Vai olenko ihan väärässä? Tällainen mielikuva minulle on syntynyt ja noudatan sitä itsekin.

In Finland we call First Of May as Vappu. Vappu is very nice and happy party to all Finnish people and this day is kind of a tradition to open a grilling season at Finnish house. I do the same every spring. I also love the colors we put up, decorating and balloons. It's like a carnival party in USA actually. We have some clowns and funny stuffs like that. I love it!!

Vappuun kuuluu myös sima, mitä itse pentuna lipitin silmät kierossa – se oli niin hyvää. Nykyään en saa sitä kurkustani alas en sitten millään, sama juttu muuten mämmin kanssa. Ihan naurattaa miten makumieltymykset muuttuvatkaan iän myötä!

First Of May is also very important party to me because years ago this day we lost our only 1 year old puppy for heart attack. So every year this reminds me to love and take care of all of my loved ones and keep them close. Happy First Of May lovelies! Take care! xx, Lola

Yksi on silti ylitse muiden, nimittäin ilmapallot ja väriloisto! Vappu on kevään juhla, (joskin nyt saatiin välillä lunta niskaan :D ) joten elän sen täysillä niin leveä hymy naamallani, ettei sitä sammuta edes vaahtosammutin. Vappuni vietän koirieni kanssa, sillä kymmenisen vuotta sitten menetimme rakkaan koiramme vappuna, hän menehtyi äkilliseen sydämenpysähdykseen vain vuoden ikäisenä. Vappu on siis juhla, joka sitoo minut yhteen omien pienten karvanaamojeni kanssa entistä tiiviimmin.

Ihanaa Vappua kaikille teille!

PUS!
<3 LOLA
Kommentit

Suositut tekstit