Siirry pääsisältöön

SUOSITTU KIRJOITUS JUURI NYT / POPULAR POST RIGHT NOW

WHAT'S UP DOC?

Täällä ollaan! Ja nyt onkin luvassa ihan vaan pikapostaus kuulumisista, sillä kiire on nyt todellakin päällä! Isosti! Oltuani viikon kipeänä on töitä kertynyt vino pino ja lisäksi olen valmistautunut Miss Fitness Finland -kisan finaaliin niin täysillä, kun murtuneelta häntäluultani olen kyennyt. Onneksi yläkroppaa pystyy treenaamaan tietyissä määrin ja habaa, ojentajia ja olkapäitä onkin yritetty kasvattaa kaikella teholla. Tukena on onneksi hyvin suunniteltu ruokavalio, kiitos meidän Noran! 

Viime aikoina on tehty isoja päätöksiä ja otettu isoja askelia – – ei kuitenkaan liian isoja omille kintuille – – ja se on heijastunut valitettavasti täällä blogissa pidentyneenä postausvälinä. Mutta älkää olko huolissanne, kun saan rattaat pyörimään uusien hommien kanssa, tasaantuu arki takaisin jouhevaan rytmiinsä ja minä sen mukana.

Hello babes, here I am no matter I've been quiet on blog about a week already! GOSH! But I have a reason.. Yes, I've been sick and I have a broken coccyx but…

SUMMER GREETINGS – KESÄKUULUMISET

Tämä kesä on ollut työntäyteinen eikä lomailuun ole jäänyt aikaa vielä yhtään, odotankin kieli pitkällä elokuun lopussa häämöttävää Kreikan matkaa (tästä kirjoitan teille pian).

Työni on sen verran mieleistä, että ei ole juurikaan haitannut käyttää kesäpäiviä (niitä harvoja kuumiakaan) töiden eteen päin viemiseen. Kuvauspäiviksi on onneksi tähän mennessä sattunut osumaan täydelliset päivät ilmojen puolesta, mikä on helpottanut hommaa huomattavasti. Mainostoimistossa meillä on kesäisin hiljaisempaa, joten blogille ja yhteistyöjutuille on aikaa kesällä aina enemmän.

I can't say this summer has been good in Finland. No heat, no lovely sunny days.. We have had them only few and the fall is already coming. I am so happy and reliever to travel to Greece next month! Anyway, I have been busy all summer and I haven't had time for relaxing at all. So when the sun is shining I have worked outside which or course always cheers me up!

Lämpöisinä päivinä olen kiskonut toimistoni takapihalle ja tehnyt hommia aurinkoa ottaen – toimii!


Kesäkuun parhaat. Best of June 2017:  

1. omat mansikat ja muut oman sadon herkut, sekä kesäkukat / My own strawberries
2. Alpro Soya Cashew maito. Tämä oli oikea löytö! / Alpro Soya Cashew Milk – so good!
3. kesäkeittiö, ulkona kokkailu ja syöminen on parasta / Cooking outside
4. iltakävelyt luontopolulla / outdoor life in Finnish nature

Muita ihania juttuja kesäkuussa. Other lovely things in June:

Hellepäivät (ne kaksi) / (those 2) lovely hot summer days
Kuvaukset Tallinnassa / Photoshoots in Tallinn
Aurinkoiset aamut / Sunny mornings
Kesäjäätelöt / Summer Ice Creams
Lämpimät kesäillat / Warm nightsTältä kesältä minulta jää väliin pirskeet ja festarit, tapahtumissa en yksinkertaisesti ehdi käymään. Muita suunnitelmia olen kuitenkin tehnyt ja koska elän pienistä asioista, saan kesääni iloa ja hymyä ilman vaativampaa ponnistelua. 

Heinäkuun juttuja. My plans for July:

1. kaikkien mahdollisten aterioiden nauttiminen ulkona / enjoying the meals outside
2. jokilaivojen kannella ruokailu, tämä on ihanaa! / having a dinners by the river
3. mökin vuokraaminen; kaipaan soutelua järvellä. Löysin tämän vanhan kuvan arkistoista. / renting a cottage and rowing boat. I just found this old pic of me and my puppy angel CJ. 
4. kauden kasvikset ja niistä reseptien suunnittelu ja testailu. Porkkana on POP! / this season vegetables. I love carrots and cauliflower!

Muita juttuja. Other lovely things I would love to do in July:  

Pihapelit ja muu ulkoilu, olen ollut laiska liikkuja kesällä :( / more fitness. I have been lazy this summer! :(
Kesäteatterissa käyminen. Tämä olisi kivaa, en ole itseasiassa koskaan käynyt. / summer theatre. 
Leikkipuistot. Tuli sellainen fiilis, että haluan lähteä joku ilta leikkipuistoon keinumaan. / Playground. For some reason I just started to feel I want to go for a playground like a kid.

Let's see what I will and what I will not do this summer.  What kind of plans you have?
xx, Lola 
Saa nähdä, mitä kaikkea sitä tuleekaan tehtyä ja mitkä asiat jäävät vain suunnitelmaksi. Mitkä oli sun kesäkuun kohokohtia ja mitä aiot tässä kuussa puuhata?

Ihanaa tätä päivää sinulle!

PUS!

<3 LOLA

Kommentit

 1. Ihanalta sun kesä kuulostaa vaikka onkin työntäytteinen💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muah xx, kiitos, pienet asiat tekee elämästä ihanaa! <3

   Poista
 2. Voi miten kivalta sun kesä kuullostaa ja oletkin tehnyt mukavia juttuja <3 Instassa oonkin sua seurannut jonkun aikaa, ihania kuvia :) Mukavaa torstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kommentti. Ihanaa tätä päivää myös sinulle!
   PUS! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Hei siellä! Mitä sinulle tänään kuuluu? Jätä kommentti ja kerro ajatuksesi. <3

Hello Beautiful, how are you? Leave a comment and tell me what's on your mind. xx

Suositut tekstit